Sokat olvastok, és szívesen tesztelnétek a tudásotokat? Vajon felismeritek a regényeket az első mondataikról?  Tovább »

Holnap érettségiztek informatikából, vagy csak kipróbálnátok magatokat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Három különböző témájú, de műveltségi kvízt tölthettek ki.  Tovább »

Ismeritek a közmondásokat, szólásokat? Ki is tudjátok egészíteni a hiányzó szavakat? Teszteljétek ismereteiteket ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Idén érettségiztek történelemből? Ezzel a kvízzel a forráshasználatot gyakorolhatjátok: két feladatot hoztunk nektek az előző évek feladatsoraiból.  Tovább »

Ebben a kvízben olyan szavak jelentését kell kitalálnotok, amelyekkel gyakran találkozhattok a hétköznapokban is.  Tovább »

Ezzel a műveltségi kvízzel többek között tesztelhetitek, hogy mennyire ismeritek néhány, hétköznap is használt fogalom jelentését (például...  Tovább »

Ha szeretnétek fejleszteni a szókincseteket vagy csupán érdekelnek a tájszavak, ez a kvíz nektek való. Lássuk, eltaláljátok a jelentésüket?  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a következő idegen szavakat. Teszteljétek a tudásotokat a következő kvízzel.  Tovább »

Ha a Balassi-verseket nem csak a lábjegyzeteket böngészve tudjátok értelmezni, ez a kvíz nektek való. Mit jelentenek az alábbi szavak?  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a magyar verseket. Esetleg pár sor alapján is meg tudjátok mondani, hogy ki írta őket?  Tovább »

Az alábbi tesztben felbukkanó írók, költők neve valószínűleg mindenkinek ismerős lesz. Vajon a nevüket tudjátok a megfelelő archoz is kötni?  Tovább »

Lássuk, hogy különböző témakörökben mennyire vagytok otthon.  Tovább »

Tudjátok, hogy milyen szavakat használt Arany János? Ismeritek a szavak pontos jelentését?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X