Újabb tíz szó jelentésére vagyunk kíváncsiak. Nektek menne? Mind a tíz szóról tudjátok, hogy mit jelent? Most kiderül.  Tovább »

Nem csak nyelvtanzsenik tudják megoldani ezt a kvízt, hiszen a szótagolás nem olyan nehéz. Vagy mégis?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ebben a kvízben olyan szavakat szedtünk össze, amiket lehet, hogy ti is hallottatok már, de a jelentésüket sokan nem ismerik.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete úgy látja, hogy a kormány a szakgimnáziumi képzés átalakításával csak a kiműveletlen emberfők tömeges...  Tovább »

hirdetés

Ma már nem mindegyik szólás és közmondás egyértelműen ismert az alábbiak közül.  Tovább »

Jók voltatok az iskolában, és mindig nyitott szemmel jártok a világban is? Most kideríthetitek, milyen végzettséget szerezhetnétek ezzel a tudással.  Tovább »

Tudjátok, mi az az impala vagy a borseprő? Töltsétek ki kétperces kvízünket, és kiderül!  Tovább »

Tudjátok, mi az a vargánya vagy a pakombart? Töltsétek ki gyors kvízünket és kiderül!  Tovább »

Felismeritek az Operaházat, a Budai Vigadót és a Széchenyi Gyógyfürdőt? Ötperces teszt, nem csak fővárosiaknak.  Tovább »

Sok magyar diák számára, akiknek nem okoz problémát egy háromszög területének kiszámítása, megoldhatatlan ugyanez a feladat, ha így szól a kérdés:...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X