Melyek a legnépszerűbb képzési területek a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin? Nincs nagy meglepetés: még mindig tarolnak a gazdasági szakok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Műszaki alapszakon szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

Gépészmérnöki, műszaki menedzser, villamosmérnöki, járműmérnöki és építőmérnöki - ezek voltak az idei felvételi legnépszerűbb műszaki alapszakjai.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen esélyekkel indulnak a különböző szakokon végzett pályakezdők, mennyit keresnek, és mit is tanulnak pontosan? A felvi.  Tovább »

A műszaki a második legnépszerűbb képzési terület a 2015-ben felvételizők körében, egy friss felmérés szerint pedig a vállalatok is ezen a területen...  Tovább »

Olyan alapszakra jelentkeztetek, amelyen csak magas pontszámmal lehet ösztöndíjas helyet szerezni, az önköltséget pedig nem tudnátok fizetni?  Tovább »

Gépészmérnöki, műszaki menedzser, villamosmérnöki, gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki, járműmérnöki - ezek voltak az idei felvételi...  Tovább »

Hányan jelentkeztek a népszerű műszaki alapszakokra? Milyen ponthatárokra számíthattok?  Tovább »

Közzétette a felvételi vizsga néhány kérdését a Cambridge-i Egyetem műszaki tanszékének vezetője - írja a Telegraph.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2013-as felvételi részletes jelentkezési adatait. Hányan jelentkeztek műszaki képzésekre?  Tovább »

A Zrínyi Miklós Gimnázium tanulói láthatták először a fővárosban azt a rendhagyó színházi előadást, amely a mérnöki pályáról és az abban rejlő...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X