Milyen átlagbérre számíthatnak a műszaki szakokat végzett diplomások?  Tovább »

Hányan jelentkeztek a 2018-as felvételin a műszaki alapszakokra? Melyek a legnépszerűbb alapképzések?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az államtitkár szerint mérnöknek lenni nem nehezebb, mint orvosnak, de legalább biztos a munkahely.  Tovább »

Jót akartak, de elég rosszul sikerült: a nők szépérzékével érveltek, nem a szaktudásukkal.  Tovább »

hirdetés

Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint a műszaki és informatikai állami képzések a legnépszerűbbek, ám a számok mást mutatnak.  Tovább »

Gépészmérnöki, műszaki menedzser, villamosmérnöki, járműmérnöki és építőmérnöki - ezek voltak az idei felvételi legnépszerűbb műszaki alapszakjai.  Tovább »

Milyen esélyekkel indulnak a különböző szakokon végzett pályakezdők, mennyit keresnek, és mit is tanulnak pontosan? A felvi.  Tovább »

Olyan alapszakra jelentkeztetek, amelyen csak magas pontszámmal lehet ösztöndíjas helyet szerezni, az önköltséget pedig nem tudnátok fizetni?  Tovább »

Ősszel több egyetemen és főiskolán elindul a duális képzés - itt vannak a legfontosabb tudnivalók a képzési formáról és a felvételiről.  Tovább »

Idén ötödik alkalommal, 2014. augusztus 21-24.  Tovább »

Nettó 148-284 ezer forint - ilyen fizetésre számíthatnak a műszaki képzésben részt vevő hallgatók a diplomás-pályakövetési rendszer 2013-as adatai...  Tovább »

Gépészmérnöki, műszaki menedzser, villamosmérnöki, gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki, járműmérnöki - ezek voltak az idei felvételi...  Tovább »

Az idei felvételin 19892-en jelöltek meg valamilyen műszaki képzést - közülük 18608-an államis helyre pályáznak.  Tovább »

Több mint 12 ezren jelöltek meg műszaki alap- vagy mesterképzést az idei felvételin - a BSc-szakok közül még mindig a gépészmérnöki, a műszaki...  Tovább »

Műszaki szakon folytatnátok tanulmányaitokat, de nem tudjátok, mennyit ér majd a diplomátok a munkaerőpiacon?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X