A nyár utolsó hónapja a pótfelvételi mellett a gólyatáboroké. Lássuk, hogy egyes fővárosi egyetemek hol tartják gólyatáboraikat.  Tovább »

Majdnem 416 pont - ennyi volt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) alapképzéseire felvett, állami ösztöndíjas hallgatók...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tetőteraszán bukkant fel egy kacsacsalád.  Tovább »

Előfordult, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karán a Hallgatói Tanács HÖK elnöke nettó 3000 forintos órabérért...  Tovább »

hirdetés

A világ második legjobbja lett a műegyetemi mérnökhallgatók robotkészítő csapata a World Robot Olympiad Costa Rica-i döntőjében - írja az egyetem.  Tovább »

Emberölés miatt vádat emeltek a texasi műegyetemen lövöldöző diák, Hollis A.  Tovább »

Agyonlőttek egy rendőrt helyi idő szerint hétfőn a texasi műszaki egyetemen, az intézmény lubbocki kampuszát pedig egy időre lezárták.  Tovább »

"Itt ülök pizsamában, a feleségemmel, még egy kávét se tudtam inni" - mondta Michael Rosbash, az idei orvosi Nobel-díj egyik kitüntetettje, miután...  Tovább »

Furcsa módját választották a magasabb oktatási színvonalért folytatott harcnak manilai egyetemisták: meztelenül, egy szál sapkában futottak a jó...  Tovább »

Óránként akár 400 kilométert is megtehet a kétüléses jármű, ami 2018-ban jelenhet meg először az égen.  Tovább »

A világranglistákon mindig jó eredménnyel szerepelnek az európai egyetemek, bár a top 10-be rendszerint csak a Cambridge és az Oxford szokott bejutni.  Tovább »

Július elsejei hatállyal Józsa János egyetemi tanárt nevezték ki a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) rektorának, míg a Pannon...  Tovább »

Szemmozgással irányítható robotot fejlesztett a Rabati Műszaki Egyetem három mérnökhallgatója, hogy segítsenek a mozgásképtelen embereknek a...  Tovább »

Li Ka-Sing tajvani milliárdos 130 millió dollárt (mintegy 29 milliárd forintot) adományozott a haifai Technionnak...  Tovább »

Már a következő tanévben elindulhat az építészképzés a Miskolci Egyetemen - mondta az Észak-Magyarországnak Bodonyi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X