Az igazgató hosszú levélben indokolja döntését, amelyet a diákoknak és szüleiknek is elküldött, azt írja, levele egy segélykiáltás a többi állami...  Tovább »

Három fontos dátum, amit nem szabad elfelejteni, hiszen még szeptemberben észben kell tartani.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mi vár rátok a következő hónapban az iskolakezdésen kívül? Összegyűjtöttük, hogy mik a legfontosabb dátumok szeptemberben.  Tovább »

Pölöskei Gáborné úgy tűnik, csak az új tankerületi rendszer elindulásáig maradt a helyén, a következményekre más várhat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az államtitkár héten tett nyilatkozatát szedte ízekre a tanárok csoportja.  Tovább »

Az oktatási államtitkár nem állt ki nyílt vitára a Tanítanék Mozgalommal, ezért hozzá nem értőnek tartja a mozgalom, így felszólították a lemondásra.  Tovább »

Levélben szólítja fel a Szegedi Tudományegyetem összes dékánja Török Márk EHÖK elnököt, hogy ne menjen bíróságra és fogadja el, hogy el kell hagynia...  Tovább »

John Shattuck, a CEU elnök-rektora ma jelentette be, hogy a most kezdődő tanév végén, a CEU fennállásának 25. évfordulója után elköszön tisztségétől.  Tovább »

Csak közoktatást érintő témákban nyilatkozhat egy decemberi megállapodás szerint Hoffmann Rózsa oktatási államtikár...  Tovább »

Olyan kormányzati intézkedésre van most szükség Csermely Péter, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese szerint...  Tovább »

„A rektor úrnak három hónap múlva lejár a mandátuma, ezt mint egy komoly egyetem vezetőjeként végig kell dolgoznia...  Tovább »

Megfosztották doktori címétől az iráni származású Bijan Djir-Sarait, aki a Szabaddemokrata Párt (FDP) parlamenti...  Tovább »

Elköszönt a rektoroktól Dux László, a felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár a levélben megköszönte „az elmúlt...  Tovább »

Eljött a búcsú ideje. Az első sokkból felocsúdva: valóban ennyire megdöbbentő Dux László lemondása?  Tovább »

Lemondott posztjáról Dux László felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár - tájékoztatta a Nemzeti Erőforrás...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X