Decemberben megkérdeztünk titeket, szerintetek melyik Budapest legszebb egyetemi épülete.  Tovább »

Egy nappal a szavazás lezárása előtt vezet a Budapesti Gazdasági Egyetem, második helyen a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, harmadik pedig még...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Budapest legszebb egyetemi épületét keressük, a szavazás jelenlegi állása alapján továbbra is a Budapesti Gazdasági Egyetem vezet.  Tovább »

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Az egykori Fővámpalota, amelyben ma a Budapesti Corvinus Egyetem működik?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Péntek éjfélig szavazhattok a legszebb magyar egyetemi campusra - egyelőre az Eszterházy Károly Egyetem vezet.  Tovább »

Még mindig Magyarország legszebb egyetemi campusait keressük, a második körben - a kedd 9 órai állás szerint - a Miskolci Egyetem vezet.  Tovább »

Továbbra is Magyarország legszebb egyetemi campusait keressük: a második körben eddig az Eszterházy Károly Egyetem campusa kapta a legtöbb szavazatot.  Tovább »

Szavazást indítottunk: arra voltunk kíváncsiak, a legnagyobb magyarországi egyetemek közül szerintetek melyiknek van a legszebb campusa.  Tovább »

A University of North Carolina, a Dartmouth College, és a Stanford is szerepel a tíz legszebb amerikai egyetem listáján.  Tovább »

Ezúttal a Travel and Leisure nevű magazin rukkolt elő a legszebb egyetemi campusokat bemutató listával.  Tovább »

Kaliforniai egyetemek vezetik a Newsweek legfrissebb listáját a legszebb egyetemi campusokról – számolt be a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X