Decemberben megkérdeztünk titeket, szerintetek melyik Budapest legszebb egyetemi épülete.  Tovább »

Egy nappal a szavazás lezárása előtt vezet a Budapesti Gazdasági Egyetem, második helyen a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, harmadik pedig még...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Budapest legszebb egyetemi épületét keressük, a szavazás jelenlegi állása alapján továbbra is a Budapesti Gazdasági Egyetem vezet.  Tovább »

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Az egykori Fővámpalota, amelyben ma a Budapesti Corvinus Egyetem működik?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Múlt héten szavazást indítottunk: arra voltunk kíváncsiak, a legnagyobb magyarországi egyetemek közül szerintetek melyiknek van a legszebb campusa.  Tovább »

Péntek éjfélig szavazhattok a legszebb magyar egyetemi campusra - egyelőre az Eszterházy Károly Egyetem vezet.  Tovább »

Magyarország legszebb egyetemi campusait keressük, a második körben a csütörtök reggeli állás szerint még mindig a Miskolci Egyetem vezet, de az...  Tovább »

Még mindig Magyarország legszebb egyetemi campusait keressük, a második körben - a kedd 9 órai állás szerint - a Miskolci Egyetem vezet.  Tovább »

Továbbra is Magyarország legszebb egyetemi campusait keressük: a második körben eddig az Eszterházy Károly Egyetem campusa kapta a legtöbb szavazatot.  Tovább »

Szavazást indítottunk: arra voltunk kíváncsiak, a legnagyobb magyarországi egyetemek közül szerintetek melyiknek van a legszebb campusa.  Tovább »

Átnevezik a Pallasz Athéné Egyetemet, kellemetlen meglepetés érheti a pedagógusokat szeptemberben, lőtereket hozhatnak létre az iskolákban - csak...  Tovább »

Már nem a Debreceni Egyetem, hanem a Szegedi Tudományegyetem vezeti a szavazást - most ti mondhatjátok meg, szerintetek melyik magyarországi campus...  Tovább »

Belehúztak a Szent István Egyetem hallgatói, de a legtöbben még mindig a Debreceni Egyetem campusát tartják a legszebbnek.  Tovább »

Múlt heti cikkünk után sokan megírtátok nekünk, szerintetek melyek az ország legszebb egyetemi épületei.  Tovább »

Melyek az ország legszebb egyetemi épületei?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X