A 2017-es felvételin is a gazdálkodási és menedzsment a slágerszak, több mint 8100 felvételiző jelölte meg a képzést a jelentkezési lapon, közülük...  Tovább »

Pénteken nyilvánosságra hozták a 2017-es felvételi jelentkezési adatait - íme, a tíz legnépszerűbb műszaki alapszak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozták a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési statisztikáit, a legnépszerűbb alapszakok listájának élén ismét a...  Tovább »

Kitűnő érettségi, nyelvvizsga és pluszpontok nélkül szinte lehetetlen bekerülni a legnépszerűbb szakokra, a legtöbb felvételizőt vonzó alap- és...  Tovább »

hirdetés

Hány szakon kötelező az emelt szintű érettségi? Mennyit keresnek a pályakezdő diplomások? Összefoglaljuk, mire kell odafigyelnetek a szakválasztásnál.  Tovább »

Melyik a legnépszerűbb alapszak az idei pótfelvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Augusztus 10-ig jelentkezhettek a pótfelvételire: megnéztük, milyen ponthatárra számíthatnak azok, akik a tavalyi év legnépszerűbb szakjaira...  Tovább »

Már lehet jelentkezni a 2015-ös pótfelvételire: az egyetemek, főiskolák elsősorban önköltséges képzéseket hirdetnek meg.  Tovább »

Gazdálkodási és menedzsment, gépészmérnöki, kereskedelem és marketing, turizmus-vendéglátás, mérnökinformatikus, ápolás és betegellátás - a 2015-ös...  Tovább »

Több mint 105 ezren jelentkeztek az idén a felsőoktatásba, több mint 68 ezren alapképzést jelöltek meg.  Tovább »

Milyen szakokon húzták 2014-ben a legmagasabb ponthatárokat?  Tovább »

A ponthatárhúzáskor, július 23-án dől el, ki jut be egyetemre, főiskolára 2015-ben. Megnéztük, mely mesterszakokra jelentkeztek a legtöbben.  Tovább »

Július 23-án húzzák a ponthatárokat, és kiderül, ki kezdheti el az egyetemet, főiskolát szeptemberben.  Tovább »

Milyen esélyekkel indulnak a különböző szakokon végzett pályakezdők, mennyit keresnek, és mit is tanulnak pontosan? A felvi.  Tovább »

Tavaly a Corvinus Egyetem három szakára is csak a központi ponthatárnál magasabb pontszámmal lehetett bekerülni, többen jeleztétek, hogy aggódtok az...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X