Többen jelentkeztek és jutottak be mérnök szakokra 2018-ban a hazai felsőoktatási intézményekben, mint tavaly, vagyis évről évre – ha lassan is -...  Tovább »

A legnépszerűbb szakok sorrendben a gazdálkodási és menedzsment, a mérnökinformatikus és az ápolás és betegellátás.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az óvodapedagógus volt a legnépszerűbb szak a Nyíregyházi Egyetemen, ahová összesen 1088 felvételiző került be.  Tovább »

Összesen 75 ezer 230 hallgatót vettek fel valamelyik felsőoktatási intézménybe, ami 2500-zal több, mint tavaly - mondta Horváth Zita, az Emberi...  Tovább »

hirdetés

Mérnökinformatikus, gépészmérnöki, programtervező informatikus: ezekre az alapszakokon szerzett nappali tagozatos, állami ösztöndíjas férőhelyet a...  Tovább »

Kommunikáció- és médiatudomány, nemzetközi tanulmányok és szociológia - ezek a legnépszerűbb gazdasági alapszakok a 2018-as felvételin.  Tovább »

Hány pontra volt szükség a 2018-as felvételin az informatikai képzésekhez? Mutatjuk a ponthatárokat.  Tovább »

Hány pontra volt szükség a 2018-as felvételin a biológia, kémia, matematika szakhoz? Mutatjuk a ponthatárokat.  Tovább »

Milyen ponthatárokat húztak a legnépszerűbb műszaki alapképzéseken?  Tovább »

Sok felvételizőt érhetett kellemetlen meglepetés, több népszerű szakon ugyanis az előzetesen meghirdetett ponthatárnál jóval magasabb pontszámmal...  Tovább »

Pszichológia, anglisztika, közösségszervezés, szabad bölcsészet - ezek a legnépszerűbb bölcsészettudományi alapszakok a 2018-as felvételin.  Tovább »

Gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing, turizmus-vendéglátás - ezek a legnépszerűbb gazdasági alapszakok a 2018-as felvételin.  Tovább »

Milyen ponthatárokat húztak osztatlan jogász képzésen? Hány pont kellett az állami ösztöndíjas helyhez ezen a szakon?  Tovább »

Elindítottunk egy visszaszámlálót ma este 20 órára. Várjátok már az eredményeket?  Tovább »

Milyen képzést jelöltek meg a legtöbben a 2018-as felvételin?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X