Programtervező informatikus szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek...  Tovább »

Turizmus-vendéglátás szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Gépészmérnöki szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a félévek...  Tovább »

Óvodapedagógus szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a félévek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ápolás és betegellátás szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a...  Tovább »

Lássuk, mit takar pontosan 2017 egyik legnépszerűbb egyetemi képzése.  Tovább »

Lássuk mit takar pontosan 2017 legnépszerűbb egyetemi képzése.  Tovább »

Közel öt és fél ezren jelentkeztek a 2018 februárjában induló keresztféléves képzésekre, közülük legtöbben az állami ösztöndíjas mesterképzést...  Tovább »

Megnéztük, hány százalékát vették fel a jelentkezőknek a legnépszerűbb szakok esetén.  Tovább »

Idén is nagyon sok diák kezdheti meg az első félévét szeptemberben.  Tovább »

Milyen ponthatárokat húztak a legnépszerűbb mesterszakokon?  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2017-es felvételi ponthatárokat, mutatjuk, hány ponttal lehetett bekerülni a legnépszerűbb alapszakokra.  Tovább »

Melyek a 2017-es felsőoktatási felvételi legnépszerűbb egyetemei és főiskolái, képzései? Utánajártunk.  Tovább »

Összesen 11955-en jelentkeztek az idén osztatlan mesterképzésre, közülük a legtöbben jogászok, tanárok és orvosok szeretnének lenni.  Tovább »

Minden évben megvannak a top szakok és képzések, a jelentkezők száma pedig nagyban befolyásolja a ponthatárokat is.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X