Programtervező informatikus szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek...  Tovább »

Turizmus-vendéglátás szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Gépészmérnöki szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a félévek...  Tovább »

Óvodapedagógus szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a félévek...  Tovább »

hirdetés

Ápolás és betegellátás szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a...  Tovább »

Lássuk, mit takar pontosan 2017 egyik legnépszerűbb egyetemi képzése.  Tovább »

Lássuk mit takar pontosan 2017 legnépszerűbb egyetemi képzése.  Tovább »

Több mint 106 ezren jelentkeztek az idei felvételire, 69 ezren valamilyen alapképzést választottak.  Tovább »

Újabb listával állt elő a The Telegraph: megnézték, az elmúlt hetekben melyik szakra keresnek rá a legtöbben az...  Tovább »

Több mint 6400-an jelentkeztek a 2012 februárjában induló keresztféléves képzésekre - a legtöbb felvételizőt a...  Tovább »

Nem mindegy, mekkora fizetésre számíthatnak a legkedveltebb egyetemi szakokra jelentkező diákok.  Tovább »

Több tényezőtől függ, hogy egy adott országban melyik képzésre felvételiznek a legtöbben.  Tovább »

Gazdálkodási és menedzsment, turizmus és vendéglátás, pénzügy és számvitel, kereskedelem és marketing, mérnök informatikus, gépészmérnöki...  Tovább »

A felsőoktatási intézményekbe felvételizők 37 százaléka érettségit is tesz, közülük legtöbben gazdasági területen folytatnák tanulmányaikat...  Tovább »

Több mint 13 ezren jelentkeztek 2011 legnépszerűbb alapszakjára: a gazdálkodás és menedzsment képzést a turizmus és vendéglátás, a pénzügy és...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X