Melyek a legnépszerűbb társadalomtudományi szakok a 2018-as felvételin?  Tovább »

Közel öt és fél ezren jelentkeztek a 2018 februárjában induló keresztféléves képzésekre, közülük legtöbben az állami ösztöndíjas mesterképzést...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Összesen 11955-en jelentkeztek az idén osztatlan mesterképzésre, közülük a legtöbben jogászok, tanárok és orvosok szeretnének lenni.  Tovább »

665-en jelöltek meg első helyen valamilyen alapképzést az idei keresztféléves felvételin - továbbra is a gazdálkodási és menedzsment, a kereskedelem...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

November 15-ig jelentkezhettek a 2015 februárjában induló képzésekre: megnéztük, mennyibe kerülnek a tavalyi keresztféléves felvételi legnépszerűbb...  Tovább »

Egy kivételével minden népszerű szakon nőtt a ponthatár a nagy vidéki egyetemeken, a fizetős helyre jelentkezőknek pedig ugyanolyan jól kellett...  Tovább »

A "keretszám nélküli" felvételi rendszer nem segítette a műszaki, informatikai és természettudományi képzések...  Tovább »

Szeptembertől hosszabbak és drágábbak lesznek a most még pár hónap alatt elvégezhető OKJ-s tanfolyamok. Nem jelentkeztetek egyetemre, főiskolára?  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a 2012-es felvételi jelentkezési adatait: a legnépszerűbb alapszak a gépészmérnöki lett, de úgy tűnik, a...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X