Melyek a 2017-es felsőoktatási felvételi legnépszerűbb egyetemei és főiskolái, képzései? Utánajártunk.  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb egyetemi-főiskolai karok a 2017-es felvételin?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetem gyűjtötte be a legtöbb első helyes jelentkezést, ezzel a népszerűségi lista élén áll.  Tovább »

Lassan közeledik az érettségi szezon vége - persze a középszinten szóbelizők még pár napig izgulhatnak -, így valószínűleg már mindenki elkezdte...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozták a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési adatait: nincs meglepetés, az idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetemre...  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb egyetemek és főiskolák az idei felvételin?  Tovább »

Az ELTE-re, a szegedi, a debreceni és a pécsi egyetemre jelentkezett a legtöbb felvételiző 2015-ben, a főiskolák közül a Budapesti Gazdasági...  Tovább »

A Corvinuson és a szegedi egyetemen is jól érzik magukat a külföldi hallgatók - derül ki a StudyPortals felméréséből.  Tovább »

Melyik országban és melyik egyetemen tanulnak szívesen a magyar Erasmus-hallgatók? Melyik Európa legnépszerűbb Erasmus-egyeteme? Utánajártunk.  Tovább »

Az ELTE bölcsészkarára, a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karára, a Budapesti Corvinus Egyetem ra, valamint a győri Széchenyi...  Tovább »

Milyen szakokra jelentkezett a legtöbb felvételiző? Melyek a legnépszerűbb egyetemi-főiskolai karok? Itt a (majdnem) teljes lista.  Tovább »

Jövő csütörtökön hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat.  Tovább »

A húsz legnépszerűbb egyetemi-főiskolai karon éles lesz a verseny az állami ösztöndíjas helyekért: van, ahova nyolcszor többen jelentkeztek, mint...  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb egyetemek és főiskolák az idei felvételin?  Tovább »

A 2014-es felvételin is a Szegedi Tudományegyetem (SZTE), a Debreceni Egyetem (DE) és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) a legnépszerűbb vidéki...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X