A váci Boronkay György Műszaki Szakgimnázium és Gimnázium vezeti a HVG 2017-es szakgimnáziumi rangsorát.  Tovább »

A budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium, a Budapest V.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A váci Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium vezeti a szakközépiskolák 2016-os rangsorát, az első öt közé két fővárosi...  Tovább »

Február 13-ig, vagyis péntekig jelentkezhetnek az általános iskolai diákok a középiskolákba.  Tovább »

hirdetés

Péntekig tart a középiskolai felvételi jelentkezési időszaka: néhány héttel ezelőtt bemutattuk nektek a legjobb gyakorlóiskolák, két tannyelvű...  Tovább »

Péntekig jelentkezhetnek a középiskolákba az általános iskolai diákok: néhány héttel ezelőtt bemutattuk nektek a legjobb gyakorlóiskolák, két...  Tovább »

Milyen gimnáziumok és szakközépiskolák végeztek a HVG 2015-ös középiskolai rangsorának élén?  Tovább »

A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola vezeti a szakközépiskolák 2015-ös rangsorát, az első öt közé csak vidéki...  Tovább »

A vidéki középiskolák közül a veszprémi Lovassy László Gimnázium, a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium és a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, Egyházzenei...  Tovább »

A budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium, az Eötvös József Gimnázium, a Veres Péter Gimnázium, a Szent István Gimnázium és az ELTE...  Tovább »

Milyen gimnáziumok vezetik az érettségi eredményei alapján összeállított középiskolai rangsort? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A vidéki intézmények közül egy Zala, illetve egy Veszprém megyei intézmény teljesített a legjobban a HVG 2014-es középiskolai rangsorában.  Tovább »

A nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium, a budapesti Szent István Gimnázium, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium...  Tovább »

Három budapesti gimnázium vezeti a legjobb középiskolák listáját, amelyet 957 intézmény eredményei alapján állítottak össze.  Tovább »

A budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium vezeti a HVG középiskolai rangsorát, ám az első húsz között tíz vidéki intézmény is...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X