Fontos döntés előtt állnak középiskolába felvételiző diákok. Milyen előnyei és hátrányai vannak a tagozatos oktatásnak?  Tovább »

Milyen előnyei és hátrányai vannak a két tanítási nyelvű középiskolai oktatásnak? Utánajártunk. A HVG 2018-as középiskolai rangsorának cikke.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Új intézménynév a bizonyítványban, kevesebb közismereti és több szakmai óra, átszabott érettségi − így néz ki a szakgimnáziumi oktatás egy évvel a...  Tovább »

A budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnázium, egri Neumann János Középiskola és Kollégium és szintén budapesti Lauder Javne Zsidó Közösségi Óvoda...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A szolnoki Varga Katalin Gimnázium, a miskolci Herman Ottó Gimnázium és a veszprémi Vetési Albert Gimnázium vezeti a HVG két tanítási nyelvű...  Tovább »

Megjelent a HVG 2018-as középiskolai rangsora, sok tanárt ér kellemetlen meglepetés a napokban, történelmi döntést hozott a Kúria egy kaposvári...  Tovább »

December 9-ig lehet jelentkezni a 2017-es központi felvételi vizsgára - ezt azoknak a diákoknak kell megírniuk, akik olyan középiskolát...  Tovább »

A budapesti Karinthy Frigyes Gimnázium vezeti a két tanítási nyelvű képzést is indító középiskolák HVG-rangsorát, az öt legjobb között négy vidéki...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) gimnáziumai vezetik a HVG 2017-es gyakorlóiskolai rangsorát.  Tovább »

Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium, az egri Neumann János Gimnázium és a budapesti Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium...  Tovább »

A budapesti Deák Téri Evangélikus Gimnázium, a Pannonhalmi Bencés Gimnázium és a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium vezeti az egyházi középiskolák...  Tovább »

A váci Boronkay György Műszaki Szakgimnázium és Gimnázium vezeti a HVG 2017-es szakgimnáziumi rangsorát.  Tovább »

Melyik az ország legjobb vidéki középiskolája?  Tovább »

A budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, az Eötvös József Gimnázium és a Toldy Ferenc Gimnázium vezeti a HVG 2017-es...  Tovább »

A Fazekas, az ELTE gyakorlóiskolái, a budapesti Eötvös József Gimnázium és a veszprémi Lovassy vezeti a legjobb szakközépiskolák és gimnáziumok...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X