Öt magyar egyetem is felkerült a leideni egyetem 2014-es világrangsorára, amelyet a felsőoktatási intézményekben dolgozó oktatók és kutatók...  Tovább »

Újabb rangsort hozott nyilvánosságra a US News & World Report: a listában azok az egyetemek szerepelnek, amelyek...  Tovább »

A Princeton Review arról kérdezett érettségiző diákokat az Egyesült Államokban, melyik egyetemre vagy főiskolára...  Tovább »

Az egész világon hatalmas érdeklődés övezi az egyetemi rangsorokat, a következő években azonban a felsőoktatásban is...  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Luo Yufeng nevét mindenki ismeri Kínában: a 27 éves lány 2009-ben internetes sztárként szerzett ismertséget.  Tovább »

Két magyar egyetem is felkerült a Leiden University 2011/2012-es európai rangsorára: az Eötvös Loránd Tudományegyetem...  Tovább »

Az Oxford vezeti a Times Higher Education (THE) 2011-es európai egyetemi rangsorát - a nagy rivális, a Cambridge a második helyre szorult vissza.  Tovább »

Három brit felsőoktatási intézmény vezeti a Times Higher Education (THE) 2011-es európai rangsorát.  Tovább »

A 372. helyet szerezte meg a Közép-európai Egyetem (CEU) a U.S.  Tovább »

Egyetlen magyar egyetem sem jutott fel a Times Higher Education felsőoktatási rangsorára.  Tovább »

Az egész világon óriási érdeklődés övezi a különböző egyetemi rangsorok publikálását, bár a szakemberek óva intenek a listák túlértékelésétől, mert...  Tovább »

Nyomozást indított a rendőrség a Yale egyik farsangi bulija ügyében.  Tovább »

Anglia második legidősebb egyeteme a Cambridge, mely nemcsak az egyik legrangosabb és leggazdagabb egyetem a világon, de a felsőoktatási rangsorok...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X