Közoktatás Eduline

Középiskolai rangsor: az öt legjobb vidéki gimnázium

Elolvasom

A vidéki középiskolák közül a veszprémi Lovassy László Gimnázium, a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium és a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, Egyházzenei Szakközépiskola és Kollégium vezeti a HVG 2015-ös rangsorát. Megjelent a HVG kiadványa az ország száz legjobb középiskolájáról.

Közoktatás Eduline

A száz legjobb gimnázium és szakközépiskola: itt a lista az OKTV-döntősökről

Elolvasom

A budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium, az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium, a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium, a veszprémi Lovassy László Gimnázium, valamint az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium diákjai szerzik a legtöbb döntős helyezést az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen, az OKTV-n - derül ki a HVG rangsor - Középiskolai 2014 adataiból.

Közoktatás Eduline

2014-es középiskolai rangsor: itt a lista a matekérettségi eredményeiről

Elolvasom

A budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium, a Szent István Gimnázium, az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium és a békásmegyeri Veres Péter Gimnázium diákjai szerzik a legtöbb pontot a matekérettségin - derül ki a HVG rangsor - Középiskola 2014 adataiból.

Közoktatás Eduline

Itt a friss rangsor: az öt legjobb vidéki gimnázium

Elolvasom

Három budapesti gimnázium vezeti a HVG 2014-es középiskolai rangsorát - de milyen eredményeket értek el a vidéki intézmények? Melyik gimnázium vagy szakközépiskola diákjai szerzik a legtöbb pontot az érettségin, jutnak be a legjobb egyetemi-főiskolai karokra, happolják el a dobogós helyezéseket a tanulmányi versenyeken? Íme, a legjobb vidéki középiskolák listája.

Közoktatás Eduline

A 100 legjobb gimnázium és szakközépiskola

Elolvasom

Három budapesti gimnázium vezeti a HVG középiskolai rangsorát, amelyet 957 intézmény eredményei alapján állítottak össze. Hamarosan megjelenik a HVG kiadványa a 100 legjobb gimnáziumról és szakközépiskoláról, ebből szemezgetünk a következő napokban.

1 2 3