A hazafias nevelésért felelős kormánybiztos lett a volt honvédelmi miniszter, Simicskó István.  Tovább »

A diákok a félév során kiképzést kapnak lövészetből a Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskolában.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tiltakoznak a szülők és tanárok, akik szerint nincs helye a lövészetnek az iskolában és nincs helye fegyvereknek a gyerekek kezében - írja a hvg.  Tovább »

A lőterek létrehozására elkülönített milliárdokból 180 tornatermet lehetne építeni a magyarországi iskolákban, tizenhárom éven át lehetne fizetni...  Tovább »

hirdetés

Százhúsz éve vitáznak arról, hogy üdvös vagy bűnös dolog lőfegyverre szoktatni a tanulóifjúságot.  Tovább »

Valótlannak nevezte Simicskó István honvédelmi miniszter azt a híresztelés, amely szerint az iskolák lőtereket építenének.  Tovább »

Sikeresen lezajlott az állami intézményfenntartás decentralizációja, ma már nem az a legfőbb kérdés, jó-e az új rendszer, hanem az, miként lehet még...  Tovább »

"Először legyen normális tornaterem minden iskolában, utána gondolkozzanak ilyen baromságokon" - ilyen komment is érkezett az iskolai lőterek...  Tovább »

Üzent az "iskolai lövészetről" író lapoknak a Klebelsberg Központ, amely szerint a lövészet szabadon választható sportág lesz.  Tovább »

Ha az igazgatók felmérték, van-e lehetőség lőtér kialakítására az iskolában, rögtön utána is nézhetnek, mi a helyzet a küzdősportokkal.  Tovább »

Levelet küldött a Klebelsberg Központ az iskoláknak azzal kapcsolatban, kialakítható-e lőtér az intézményben vagy az udvarán – adta hírül az RTL...  Tovább »

A kormány koncepciója szerint az iskolák udvarán is lőtereket lehetne kialakítani, tesiórán pedig kerepelhetnének a fegyverek.  Tovább »

„Ha szocialista, liberális vagy, esetleg a jelenlegi kormányra szavaztál, kérlek, ne is gyere ide.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X