Ha érdekel az informatika és kreatív vagy, neked találták ki a UX-et. Nem hallottál még róla?  Tovább »

Hogyan kell elképzelni egy UX kutató életét? Ki tudna erről jobban beszámolni, mint egy UX kutató maga?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Akár már a közeljövőben is szükség lehet olyan szakemberekre, akikkel eddig még nem is találkoztatok, pedig komoly feladatuk van a világ rugóinak...  Tovább »

Időben megkapta az ellenszérumot.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Miközben több a nő a hallgatók között, a kutatói pályán jóval kevesebben vannak.  Tovább »

Múlt heti cikkünkben írtunk arról, hogy rengeteg szakember hiányzik Magyarországon a felhasználói élménnyel foglalkozó szakterületről.  Tovább »

A GE nagy teljesítményű, legösszetettebb számítógépeinek kommunikációját kellett dekódolni egy nemzetközi versenyen, a szoftvermérnökök és...  Tovább »

Az emberi agy visszanövesztése, a kőkorszaki szex és a pápa mögött álló nindzsák is témái a Kutatók éjszakája pécsi rendezvényeinek, amelyeknek a...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a Thomson Reuters Corporation a 2014-ben legtöbbet idézett 3215 kutató nevét, akik...  Tovább »

Olcsó, könnyen használható, pontos HIV-tesztet fejlesztett ki egy 15 éves kanadai diák.  Tovább »

Jövő évi választások, gyorsan elköltendő uniós pénz, ellátás nélküli munkanélküliek: minden egybevág ahhoz, hogy a...  Tovább »

Balog Zoltán humánminiszter az Országgyűlés oktatási bizottsága előtt büszkén számolt be arról, hogy „az oktatásban...  Tovább »

Múlt héten még bárki elolvashatta, mit tanulnak a téli képzéseken az alacsonyan képzett közmunkások.  Tovább »

November második felében kerülhet rendelettervezet formájában a kormány elé a felsőoktatási stratégia - írta keddi...  Tovább »

Nyilvánosan kért bocsánatot egy holland szociálpszichológus, miután egy vizsgálat megállapította, hogy meghamisította...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X