Miközben több a nő a hallgatók között, a kutatói pályán jóval kevesebben vannak.  Tovább »

Múlt heti cikkünkben írtunk arról, hogy rengeteg szakember hiányzik Magyarországon a felhasználói élménnyel foglalkozó szakterületről.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A GE nagy teljesítményű, legösszetettebb számítógépeinek kommunikációját kellett dekódolni egy nemzetközi versenyen, a szoftvermérnökök és...  Tovább »

Az emberi agy visszanövesztése, a kőkorszaki szex és a pápa mögött álló nindzsák is témái a Kutatók éjszakája pécsi rendezvényeinek, amelyeknek a...  Tovább »

hirdetés

Nyilvánosságra hozta a Thomson Reuters Corporation a 2014-ben legtöbbet idézett 3215 kutató nevét, akik...  Tovább »

Olcsó, könnyen használható, pontos HIV-tesztet fejlesztett ki egy 15 éves kanadai diák.  Tovább »

Jövő évi választások, gyorsan elköltendő uniós pénz, ellátás nélküli munkanélküliek: minden egybevág ahhoz, hogy a...  Tovább »

Balog Zoltán humánminiszter az Országgyűlés oktatási bizottsága előtt büszkén számolt be arról, hogy „az oktatásban...  Tovább »

Múlt héten még bárki elolvashatta, mit tanulnak a téli képzéseken az alacsonyan képzett közmunkások.  Tovább »

November második felében kerülhet rendelettervezet formájában a kormány elé a felsőoktatási stratégia - írta keddi...  Tovább »

Nyilvánosan kért bocsánatot egy holland szociálpszichológus, miután egy vizsgálat megállapította, hogy meghamisította...  Tovább »

Magyar kutatóknak állatkísérletekben sikerült koponyán kívül elvégzett elektromos ingerléssel megállítani az...  Tovább »

Több kategóriába sorolnák a felsőoktatási intézményeket egy kormányrendelet-tervezet szerint.  Tovább »

Különleges fogások kerülnek az asztalra idén júniusban egy rendhagyó washingtoni ételversenyen, ahol a szakácsok...  Tovább »

Akár harmincöt év börtönbüntetést is kaphat a Harvard egyik ösztöndíjasa – azzal vádolják, hogy majdnem ötmillió tudományos cikket és tanulmányt...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X