A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tetőteraszán bukkant fel egy kacsacsalád.  Tovább »

Látványos robotlaboratórium is helyet kapott az Óbudai Egyetem Bécsi úti központi épületében.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha egy kicsit mélyebben szeretnétek megismerni az informatika rejtelmeit, és ezen a területen szeretnétek elhelyezkedni, akkor ez a képzés nektek...  Tovább »

Ha egy kicsit mélyebben szeretnétek megismerni az informatika rejtelmeit és ezen a területen szeretnétek elhelyezkedni, akkor ez a képzés nektek szól.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha érdekelnek az IT szakmák és a design, ha ezen a területen helyezkednél el, szívesen tanulnál gyakorlati feladatokon keresztül, akkor van egy...  Tovább »

Januártól újabb öt százalékkal emelkedik az állami fenntartású felsőoktatási intézményekben foglalkoztatott oktatók, kutatók és tanárok garantált...  Tovább »

Ha érdekel az informatika és kreatív vagy, neked találták ki a UX-et. Nem hallottál még róla?  Tovább »

Hogyan kell elképzelni egy UX kutató életét? Ki tudna erről jobban beszámolni, mint egy UX kutató maga?  Tovább »

Akár már a közeljövőben is szükség lehet olyan szakemberekre, akikkel eddig még nem is találkoztatok, pedig komoly feladatuk van a világ rugóinak...  Tovább »

Időben megkapta az ellenszérumot.  Tovább »

Miközben több a nő a hallgatók között, a kutatói pályán jóval kevesebben vannak.  Tovább »

Múlt heti cikkünkben írtunk arról, hogy rengeteg szakember hiányzik Magyarországon a felhasználói élménnyel foglalkozó szakterületről.  Tovább »

A GE nagy teljesítményű, legösszetettebb számítógépeinek kommunikációját kellett dekódolni egy nemzetközi versenyen, a szoftvermérnökök és...  Tovább »

Az emberi agy visszanövesztése, a kőkorszaki szex és a pápa mögött álló nindzsák is témái a Kutatók éjszakája pécsi rendezvényeinek, amelyeknek a...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a Thomson Reuters Corporation a 2014-ben legtöbbet idézett 3215 kutató nevét, akik...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X