Még mindig nem olcsó dolog a jogosítvány megszerzése, de mennyibe is kerül pontosan? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Komoly bejelentést tett ma Balog Zoltán az Országgyűlés Kulturális bizottságának meghallgatásán.  Tovább »

A legtöbb budapesti autósiskolában 150 ezer forintért hirdetik az "akciós" tanfolyamokat, vagyis legalább ennyit kell fizetniük azoknak, akik B...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vezetni tanultok? Pár kérdés, és kiderül, mennyire ismeritek a KRESZ-szabályokat.  Tovább »

Ha vezetni tanultok, ez az alkalmazás a segítségetekre lehet a felkészülésben.  Tovább »

KRESZ-tanfolyamra járók, figyelem: kétszázezer példányban készített figyelemfelhívó szórólapot az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az új...  Tovább »

Palkovics László oktatási államtitkár újra megismételte korábbi ígéretét: ingyenessé teszik az első KRESZ-vizsgát.  Tovább »

Egy Pest megyei székhelyű autósiskola oktatója és hat társa ellen indított eljárást a rendőrség, akik közül ketten egész biztosan jól ismerik a...  Tovább »

Ha ti is vezetni tanulnátok, van tippünk, hogyan fejleszthetitek a képességeiteket játékosan és könnyen.  Tovább »

Az elméleti és a gyakorlati képzés díján kívül több mint 42 ezer forintos kiadással kell számolniuk azoknak, akik jogosítványt szereznének - írja a...  Tovább »

Jövőre ingyenes lehet az első középfokú nyelvvizsga - írta a Magyar Idők minisztériumi forrásra hivatkozva hétfői számában.  Tovább »

Megfontolandó egy új KRESZ megalkotása - erről beszélt a Miniszterelnökséget vezető Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján.  Tovább »

Több oka is van annak, miért telik a korábbinál jóval több időbe megszerezni a jogsit, de mindegyik a gyakorlati képzés területén keresendő.  Tovább »

Vajon mindenképp be kell járni az autósiskolába?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X