Vezetni tanulnátok? Jó hírünk van, hamarosan ingyenesen szerezhetitek meg a KRESZ-tudásotokat. De mit is jelent ez pontosan?  Tovább »

Kíváncsiak vagytok, mennyire kopott meg a tudásotok a jogosítvány megszerzése óta? Próbáljátok ki ezt a két tesztet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Vezetni tanulnátok? Hamarosan jön az államilag támogatott KRESZ-tanfolyam és -vizsga a 20 évnél fiatalabbaknak. Kik igényelhetik vissza a vizsgadíjat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A forgalmi vizsgán a falat lebontva belehajtott a vizsgaközpont épületébe egy 17 éves minnesotai lány.  Tovább »

2018. július 1-től az állam visszatéríti a KRESZ-tanfolyam és a -vizsga díját a fiataloknak. De vajon melyik mennyibe kerül az online KRESZ-tanfolyam?  Tovább »

2018 július 1-től az állam visszatéríti a KRESZ-tanfolyam és a vizsga díját a fiataloknak.  Tovább »

Ha vezetni tanultok vagy szeretnétek elkezdeni a felkészülést a KRESZ vizsgára, akkor ez az alkalmazás a segítségetekre lehet.  Tovább »

Újabb szereplőkkel kibővülve folytatja munkáját kedden a Köznevelés-stratégiai Kerekasztal, a testület ülésén az ingyenes nyelvvizsgáról...  Tovább »

Tavaly kimagaslóan sokan vizsgáztak KRESZ-ből a 17-18 évesek közül, de még a 16–20 év közöttiek száma is meghaladta az 57 ezret - írja a...  Tovább »

Újabb PISA-eredményeket hoztak nyilvánosságra, visszakaphatják KRESZ-tanfolyamuk és -vizsgájuk árát a 20 év alattiak, két ELTE-kar vezeti a HVG...  Tovább »

2018 júliusától a KRESZ-tanfolyam és a KRESZ-vizsga díját is visszaigényelhetik az államtól azok, akik a vizsga napján még nem töltötték be 20.  Tovább »

Még mindig nem olcsó dolog a jogosítvány megszerzése, de mennyibe is kerül pontosan? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Komoly bejelentést tett ma Balog Zoltán az Országgyűlés Kulturális bizottságának meghallgatásán.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X