Palkovics László oktatási államtitkár újra megismételte korábbi ígéretét: ingyenessé teszik az első KRESZ-vizsgát.  Tovább »

Egy Pest megyei székhelyű autósiskola oktatója és hat társa ellen indított eljárást a rendőrség, akik közül ketten egész biztosan jól ismerik a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha ti is vezetni tanulnátok, van tippünk, hogyan fejleszthetitek a képességeiteket játékosan és könnyen.  Tovább »

Az elméleti és a gyakorlati képzés díján kívül több mint 42 ezer forintos kiadással kell számolniuk azoknak, akik jogosítványt szereznének - írja a...  Tovább »

hirdetés

Jövőre ingyenes lehet az első középfokú nyelvvizsga - írta a Magyar Idők minisztériumi forrásra hivatkozva hétfői számában.  Tovább »

Megfontolandó egy új KRESZ megalkotása - erről beszélt a Miniszterelnökséget vezető Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján.  Tovább »

Több oka is van annak, miért telik a korábbinál jóval több időbe megszerezni a jogsit, de mindegyik a gyakorlati képzés területén keresendő.  Tovább »

Vajon mindenképp be kell járni az autósiskolába?  Tovább »

A hajnalban felröppent hírekkel ellentétben mégsem kell majd minden jogosítvánnyal rendelkezőnek újra vizsgáznia, ha életbe lép az új KRESZ.  Tovább »

Több feleslegesnek ítélt szabály kerülhet ki a KRESZ-ből, ezáltal kevesebb bemagolandója lesz a tanulóknak. 2017-től jöhet a teljesen új szabályzat.  Tovább »

Angliában és számos korábbi gyarmatukon még a bal oldali közlekedés a módi, de a kontinensen és a világ más tájain inkább váltottak a múlt századra.  Tovább »

Ma szinte minden úgy történik a jogosítvány megszerzéséhez vezető úton, mint az előző évtizedekben, kivéve, hogy már lehetőség van online elméleti...  Tovább »

A közlekedési szituációk élethűbb megjelenítése érdekében videós kérdésekkel bővül 2016 januárjától minden kategóriában a KRESZ-vizsga – közölte a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X