Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Február 1-jétől Székesfehérvár helyett hivatalosan is Orosházán van a Kodolányi János Főiskola székhelye.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Bajba kerülhet a Kodolányi János Főiskola: jelenleg egy tartozási ügyben bíróságra kényszerül járni az intézmény rektora.  Tovább »

Egyetemi-főiskolai képzéseket indítanának Siófokon, a város több lehetőséget is vizsgál - mondta Hamvas Péter polgármester a sioport.hu-nak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hány hallgatót vesz fel a Kodolányi János Főiskola a szeptemberben induló képzésekre? Itt vannak a kapacitásszámok.  Tovább »

Bár a februári nyílt napon még az érdeklődők figyelmébe ajánlották az „ősztől Siófokon induló képzéseket”, a...  Tovább »

Pályakövetési sorozatunkban bemutattuk a különböző képzési területeken végzettek elhelyezkedési esélyeit, most pedig annak járunk utána, milyen...  Tovább »

Területfejlesztési megállapodást kötött négy felsőoktatási intézmény.  Tovább »

Tandíjmentesség, tanulmányi ösztöndíj, családi kedvezmény – ilyen támogatásokat kínálnak hallgatóiknak a magán- és alapítványi főiskolák.  Tovább »

Orosz nyelvi és kulturális kurzus indult a Kodolányi János Főiskolán.  Tovább »

A Kodolányi János Főiskola helyett egy-két éven belül a Kaposvári Egyetem szervez majd felsőfokú szakképzéseket és...  Tovább »

A kommunikáció szakot Székesfehérvárról Budapestre, a turisztikai képzést Siófokról Székesfehérvárra költözteti a...  Tovább »

Vállalkozásfejlesztés mesterszakot, személyügyi, új média, marketing- és PR kommunikáció szakirányt indít a következő...  Tovább »

Hét egyetem és főiskola tart nyílt napot december 12. és 18. között - itt találjátok az időpontokat és a helyszíneket.  Tovább »

Új alapszakot indít a Kodolányi János Főiskola: a jelenlegi kilenc BA- és BSC-képzés mellett történelem szakra is jelentkezhetnek a végzős...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X