Hamarosan lejár a keresztféléves felvételi dokumentumpótlási, illetve sorrendmódosítási határideje.  Tovább »

Már csak ma éjfélig lehet leadni a keresztféléves jelentkezést a e-felvételi rendszerben, azonban figyelmetlenségük miatt sokan elbukhatják a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szeretnétek egyetemen vagy főiskolán tanulni, de nem úgy sikerült az érettségi, ahogyan szerettétek volna, ezért nem éritek el a minimumponthatárt?  Tovább »

Megnéztük, hogy melyek a legnépszerűbb mesterképzések, és mennyit kell fizetniük azoknak, akik az idei keresztféléves felvételin csak önköltséges...  Tovább »

hirdetés

Fontos információk a keresztféléves képzésekről: mennyit kell fizetni, ha több helyet szeretnétek megjelölni?  Tovább »

Elindult a keresztféléves felvételi, de milyenek a pontszámítási szabályok, hogyan kell számolni a felvételi pontokat?  Tovább »

Véget ér a keresztféléves felvételi és felpörög az élet a középiskolai felvételi eljárásban.  Tovább »

Idén is a legkedvezőbb tandíjat a szociális, tanári és közigazgatási képzésekért kérnek az intézmények.  Tovább »

Ahogy az lenni szokott a keresztféléves felvételinél, a művészeti képzések továbbra is a legdrágábbak, de a mérnökökkel történt valami.  Tovább »

Mikor jelentkezhettek a februárban induló egyetemi, főiskolai képzésekre? Milyen képzéseket választhattok? Itt vannak a legfontosabb információk.  Tovább »

Nem kell pánikba esni, ha nem találtok meg mindent a régi nevén.  Tovább »

A keresztféléves képzéseknél még bővebb szakválaszték áll előttetek.  Tovább »

Ha keresztféléves képzésre jelentkeztetek, már ellenőrizhetitek, hogy minden rendben van-e az adataitokkal, valamint január 6-ig egyszer...  Tovább »

Közel öt és fél ezren jelentkeztek a 2016 februárjában induló keresztféléves képzésekre, a legtöbben állami ösztöndíjas mesterképzéseket jelöltek...  Tovább »

Már csak pár órátok van hátra, hogy leadjátok a jelentkezéseteket a keresztféléves felvételire.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X