November 15-én éjfélig jelentkezhettek a 2018-as keresztféléves felvételire, a hitelesítési határidő november 20.  Tovább »

Milyen szerepet játszik a 2018-as keresztféléves felvételin az a szaksorrend, amit meghatároztatok a jelentkezéskor?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy felsőoktatási szakképzés ilyenkor jó választás lehet, ha esetleg nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra...  Tovább »

Hány pontot kell szerezni a 2018-as keresztféléves felvételin ahhoz, hogy egy jelentkezőnek esélye legyen bekerülni valamelyik egyetemre vagy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tanulás és munka egyszerre? Aki egyetem mellett szeretne dolgozni, annak ideális választás lehet egy duális képzés. De mi is az a duális képzés?  Tovább »

Folytatódik az őszi érettségi, közeledik a keresztféléves felvételi jelentkezési határideje, és más dátumokat is érdemes fejben tartani.  Tovább »

November közepéig dönthetitek el, melyik főiskolán vagy egyetemen tanulnátok tovább 2019 februárjától.  Tovább »

Fel kell tölteni az E-felvételibe a bizonyítvány szkennelt változatát? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a keresztféléves felvételi ponthatárait: kiderült, hol folytathatja tanulmányait 5400 felvételiző.  Tovább »

Ma hozzák nyilvánosságra az idei keresztféléves felvételi ponthatárait, vagyis végre kiderül, ki folytathatja tanulmányait valamelyik egyetemen vagy...  Tovább »

Ha még nem tettétek meg, ideje még utoljára meggyőződni róla, hogy minden, a keresztféléves jelentkezéshez és pontszámításhoz szükséges dokumentumot...  Tovább »

Közel öt és fél ezren jelentkeztek a 2018 februárjában induló keresztféléves képzésekre, közülük legtöbben az állami ösztöndíjas mesterképzést...  Tovább »

Csütörtöktől nyílik lehetősége a keresztféléves eljárásban a felsőoktatásba jelentkezőknek adataik módosítására, jelentkezési sorrendjük egyszeri...  Tovább »

Meddig módosíthatnak a megjelölt szakok sorrendjén a keresztféléves felvételire jelentkezők? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Már csak ma éjfélig lehet leadni a keresztféléves jelentkezést a e-felvételi rendszerben, azonban figyelmetlenségük miatt sokan elbukhatják a...  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X