Csütörtöktől nyílik lehetősége a keresztféléves eljárásban a felsőoktatásba jelentkezőknek adataik módosítására, jelentkezési sorrendjük egyszeri...  Tovább »

Szerda éjfélkor lejárt a keresztféléves felvételi jelentkezési határideje, de a felvételizőknek még van egy fontos teendőjük: hitelesíteniük kell az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már csak pár órátok van a jelentkezés véglegesítésére, ha részt szeretnétek venni az idei keresztféléves felvételin.  Tovább »

Már csak pár napotok van az elektronikus jelentkezési lap kitöltésére, ha szeretnétek februárban elkezdeni valamelyik egyetem vagy főiskola...  Tovább »

hirdetés

Pár év kihagyás után, munka mellett szeretnétek folytatni a tanulást?  Tovább »

Hány pontot ér a felvételin a felsőoktatási szakképzésen szerzett végzettség? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pontot kell szerezni a keresztféléves felvételin ahhoz, hogy legyen esélyetek bekerülni valamelyik egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Megjelent a keresztféléves felvételi tájékoztatójának kiegészítése, új képzéseket is meghirdettek az egyetemek és főiskolák.  Tovább »

Ki számít hátrányos helyzetű jelentkezőnek az egyetemi-főiskolai felvételin?  Tovább »

Elindult a keresztféléves felvételi: de mikor derül ki, melyik szakra jutottatok be? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pont jár az egyetemi-főiskolai felvételin az OKJ-s szakképesítésért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Elindult a keresztféléves felvételi, de milyenek a pontszámítási szabályok?  Tovább »

Akár hat szakra is jelentkezhetnek a keresztféléves felvételizők, a jelentkezési határidő november 15.  Tovább »

Vasárnaptól lehet jelentkezni a jövő februárban induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre.  Tovább »

Közel 4300-an kezdhetik meg tanulmányaikat a 2017 februárjában induló felsőoktatási keresztféléves képzéseken.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X