Állami vezetők oktatására indít új szakokat is tartalmazó képzéscsomagot a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, ugyanis ez eddig hiányzott a felsőoktatási...  Tovább »

Nem taníthat tovább a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) Angyal Miklós megbízott tanszékvezető, akinek ügyében újra áttekintették a vizsgálat...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szokatlan videót készített a Nemzeti Közszolgálati Egyetem néhány hallgatója.  Tovább »

A Miniszterelnökséget vezető miniszterhez kerül a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) irányítása - döntött 131 igen, 54 nem szavazattal a parlament.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Koltay András lehet Patyi András utóda a Nemzeti Közszolgálati Egyetem élén - számolt be a Hír TV.  Tovább »

Augusztus 31-ei határidővel benyújtotta lemondását Patyi András a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) rektori vezetői megbízásáról - közölte az...  Tovább »

A Miniszterelnökséget vezető miniszterhez kerül a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) irányítása egy az Országgyűlésnek benyújtott javaslat alapján.  Tovább »

Szeptembertől Vezetés és gazdálkodás a közszolgálatban szakirányú továbbképzési szak indul a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire.  Tovább »

A tervekhez képest eddig összesen egymilliárddal drágult a közszolgálati egyetem új sportcsarnoka.  Tovább »

Húsz év után újraindul Magyarországon a katonaipilóta-, illetve légiirányító-képzés - de milyenek lesznek a felvételi feltételek?  Tovább »

Húsz év után újraindul Magyarországon a katonaipilóta-, illetve légiirányító-képzés a Nemzeti Közszolgálati egyetemen, illetve a szolnoki légi...  Tovább »

Javában zajlik Budapest egyik legrégebbi közparkjának átalakítása: a fákat már kivágták, most a Közszolgálati Egyetem építgeti a számára szükséges...  Tovább »

Két évtized után újraindul a hazai pilótaképzés a 2018/2019-es tanévtől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X