Több ezer felvételizőt érhetett kellemetlen meglepetés este nyolckor: több alap- és osztatlan szak előzetes ponthatárán változtattak, a végleges...  Tovább »

Jogi képzési területen tanulnátok tovább? Mutatjuk, milyen szakokon húztak előzetes ponthatárokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Negyvenegy alap- és osztatlan szakon húztak előzetes, "központi" ponthatárt a 2017-es felvételin - de melyik képzésen kell a legtöbb pont az állami...  Tovább »

Több agrárképzésen az idén is előzetes ponthatárokat húztak - nézzük, melyek ezek az alap- és osztatlan szakok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen ponthatárokra számíthatnak azok a felvételizők, akik állami ösztöndíjasként szeretnének továbbtanulni valamelyik bölcsészettudományi szakon?  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb képzési területek a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin? Nincs nagy meglepetés: még mindig tarolnak a gazdasági szakok.  Tovább »

Hány pontot kell összegyűjteni ahhoz, hogy ne az esélytelenek nyugalmával várjátok a július 26-i ponthatárhúzást?  Tovább »

Bölcsészettudományi alapszakra jelentkeztetek, és kíváncsiak vagytok, milyen ponthatárokra számíthattok? Megmutatjuk, mit lehet már most tudni.  Tovább »

Milyen alap- és osztatlan szakokon húztak központi ponthatárokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány szakon határoztak meg központi ponthatárokat a 2017-es felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Kitűnő érettségi, nyelvvizsga és pluszpontok nélkül szinte lehetetlen bekerülni a legnépszerűbb szakokra, a legtöbb felvételizőt vonzó alap- és...  Tovább »

Sok alap- és osztatlan szakon 2017-ben is központi ponthatárok lesznek, több tucat képzés ponthatárát azonban a "hagyományos" módon húzzák majd meg...  Tovább »

A 2017-es felvételin is nagy lesz a harc az állami ösztöndíjas hallgatói helyekért, a felvételizőknek több feltételt is teljesíteniük kell.  Tovább »

Több alap- és osztatlan szakon 2017-ben is nagyon nehéz lesz állami ösztöndíjas helyet szerezni.  Tovább »

Idén is egy sor népszerű szakon állapítottak meg központi ponthatárt. De mit jelent ez a felvételizőknek?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés