Január 20-án, vagyis szombaton írják meg a középiskolákba jelentkező diákok a központi írásbeli felvételit magyar nyelvből és matematikából.  Tovább »

Már csak két napotok van arra, hogy beadjátok a központi középiskolai írásbelire a jelentkezési lapot.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mikor lesz a központi középiskolai felvételi? Mikor írásbeliznek a diákok matematikából és magyar nyelvből? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen szempontok alapján döntenek a középiskolák arról, felveszik-e a jelentkezőket a jövő szeptemberben induló osztályokba?  Tovább »

hirdetés

Milyen lesz a középiskolai központi felvételi matekból? Lehet-e számológépet használni, hány feladatot kell megoldani?  Tovább »

Vajon nehezebb lesz a következő a hat-, nyolc-, négy- és ötosztályos középiskolákba jelentkezők számára a központi felvételi tesztet, mint tavaly?  Tovább »

Ma ér véget a 2016/17-es tanév első féléve a köznevelésben.  Tovább »

Szombaton írják meg a központi írásbeli felvételit azok a diákok, akik nyolc- és hatosztályos gimnáziumba jelentkeztek, vagy olyan középiskolában...  Tovább »

Még másfél hónapjuk van a felkészülésre azoknak a diákoknak, akik olyan középiskolában tanulnának tovább, amely kötelezővé tette a központi írásbeli...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a központi írásbeli vizsgát szervező gimnáziumok és szakgimnáziumok listáját, valamint a jelentkezési lapot az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Néhány nap múlva elstartol a középfokú iskolák felvételije - az intézmények közzéteszik felvételi tájékoztatójukat.  Tovább »

Ezeket a dátumokat már most érdemes felírni: meddig lehet jelentkezni a középiskolákba, mikor írják a diákok a központi felvételit, és mikor...  Tovább »

Szombaton kell megírniuk a központi írásbelit a négy-, hat- és nyolcosztályos középiskolákba felvételiző diákoknak, ha olyan gimnáziumba vagy...  Tovább »

Szombaton tartják a középfokú iskolák központi írásbeli felvételi vizsgáit a 8 és a 6 évfolyamos gimnáziumokba, továbbá a 9.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X