Parlamenti vitanapot és parlamenti bizottság létrehozását kezdeményezi a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) a...  Tovább »

A jövő héten kezdődő tanév a múltidézés jegyében indul, a kormány a hetvenes évek oktatáspolitikáját hozza vissza az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A nemzeti köznevelésről szóló törvény szeptemberi életbeléptetéséhez fontos szabályokat tartalmazó végrehajtási...  Tovább »

Mindennapos testnevelés az első, ötödik és kilencedik évfolyamon felmenő rendszerben, tankötelezettség 16 éves korig...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Két új rendszer, a tanfelügyelet és a tantárgygondozás is elindul 2013 őszétől - nyilatkozta Hoffmann Rózsa oktatási...  Tovább »

A szülők legalább felének beleegyezéséhez kötné a települési óvodák és iskolák valamely egyháznak való átadását a...  Tovább »

Csendes kerengők, kötelező istentiszteletek és misék, féktelen vizsgatemető bulik helyett visszafogott közös programok - a hallgatók többsége erre...  Tovább »

Az MSZP szerint az iskolák államosítása a helyi problémákra és igényekre érzéketlen, drága, rugalmatlan közoktatási...  Tovább »

A „brüsszeli diktátumokkal” szembeni ellenállás alapja az, hogy az oktatás nemzeti ügy, az Európai Uniónak nincs az...  Tovább »

Az oktatási államtitkár a felsőoktatási és a köznevelési törvény végrehajtási rendeleteinek készítése során szoros...  Tovább »

Akkor vagyunk csak képesek oktatáspolitikáról informáltan gondolkodni, ha nem kiüresedett politikai narratívákból...  Tovább »

Az ombudsman a jövőben különös figyelemmel kívánja nyomon követni a köznevelési törvénynek az esélyegyenlőségre és a...  Tovább »

Az oktatási államtitkárt szombaton az MTI-nek azt mondta, miután értesült, hogy az oktatási biztos bizonyos...  Tovább »

Online tájékoztatósorozatot indít az oktatási, nevelési intézményeknek a Nemzeti Erőforrás Minisztérium oktatási...  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) alkotmányjogi panasszal élt az Alkotmánybíróságnál, azt kérik, a testület...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X