"Eltörölték mindazt, ami jó volt a gyereknek, például a buktatás tilalmát, ami segítené abban, hogy utolérje a többieket, behozza az otthonról...  Tovább »

„Kérem ezért a kedves kollégákat, hogy mindannyiunk – a diákok, a pedagógustársadalom és az egész ország – érdekében nézzenek bizakodóan a jövőbe” -...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Komoly hiányosságokra hívja fel a figyelmet az alapvető jogok biztosa.  Tovább »

Áder János államfő szerint az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kara és a Magyar Logopédusok Szakmai Szövetsége...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemcsak Áder János köztársasági elnöknek, de Aáry-Tamás Lajosnak, az oktatási jogok biztosának is odacsapott Facebook-jegyzetében a Tanítanék...  Tovább »

"Azok az oktatási szakértők, akik Taigetoszról beszéltek, valószínűleg nem ismerik pontosan, mi történt annak idején azon a bizonyos spártai hegyen.  Tovább »

Aláírta az oktatási törvények módosítását pénteken Áder János köztársasági elnök.  Tovább »

Demonstrációt tartott a Sándor-palotánál a Taigetosz-törvény miatt a Tanítanék Mozgalom.  Tovább »

Flashmobot szervez kedd délutánra a Sándor-palotához a Tanítanék Mozgalom, amely arra kéri Áder János köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a...  Tovább »

Óriási zavar van a köznevelési törvény legutóbbi módosításával.  Tovább »

"A felmentés sokszor életmentő, megóv a kudarctól, a bukástól.  Tovább »

Kedden elfogadták a törvénymódosítást, ami lehetővé tenné, hogy értelmi fogyatékos gyerekeket ehhez képzettséggel nem rendelkező pedagógusok is...  Tovább »

Kedden elfogadta a parlament a tanulási nehézségekkel küzdőket érintő törvénymódosítást, amely szakmai szervezetek szerint jelentősen ronthat több...  Tovább »

Számok cáfolják a kormány állítását, amellyel beterjesztette legújabb oktatási törvénycsomagját.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X