Az érettségi közepén küldték ki az igazgatóknak a kerettanterv máris hírhedt módosítását véleményezésre.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete úgy látja, hogy a kormány a szakgimnáziumi képzés átalakításával csak a kiműveletlen emberfők tömeges...  Tovább »

A középiskolai szakképzés komoly átalakulás előtt áll, a szakiskolákból kialakuló és szakgimnáziumokban alig lehet majd különbséget találni, kivéve...  Tovább »

A Demokratikus Koalíció (DK) véleménye szerint a szakiskolák számára készült új kerettantervnek köszönhetően tovább...  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz egyetemista, ha nincs 280 pontod?

A Metropolitan Egyetem lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

A tiltakozások ellenére elfogadta a parlament a negyedik alaptörvény-módosítást, amely alkotmányba foglalja az állami ösztöndíjas hallgatók kötelező...  Tovább »

Természettudományt, matematikát, társadalomtudományt, magyart csak heti egy, testnevelést viszont heti öt órában...  Tovább »

A szakképzési idő egyharmadában oktatnak a jövőben közismereti tárgyakat - erről döntöttek hétfő délelőtt a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X