Véget ért a mai németérettségi, ezzel együtt az első hét is a 2018-as érettségi szezonból. Ti mit gondoltok a mai feladatsorról?  Tovább »

Véget ért a középszintű németérettségi. Diákok meséltek nekünk arról, milyennek gondolják a feladatsort.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Harminc perc alatt kellett elolvasniuk négy szöveget és megoldaniuk az azokhoz tartozó nyelvhelyességi feladatokat - erre panaszkodott az...  Tovább »

Délelőtt 11-kor véget ért a németérettségi, mi pedig két szaktanárt kérdeztünk arról, milyennek tartják az idei feladatsort.  Tovább »

hirdetés

Véget ért a középszintű németérettségi. Diákokat kérdeztünk arról, hogyan érzik, mennyire sikerült nekik.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű németérettségi harmadik, a hallás utáni szövegértést mérő részének feladatait - sajnos a hanganyagot nem kaptuk meg...  Tovább »

Itt nézhetitek meg a középszintű németérettségi utolsó, íráskészséget vizsgáló feladatának nyelvtanár által készített megoldási javaslatát.  Tovább »

Itt olvashatjátok el, milyen megoldási javaslatot készített az Eduline által felkért nyelvtanár a középszintű németérettségi íráskészséget mérő...  Tovább »

Most már átnézhetitek a középszintű nyelvhelyességi feladatsorának nem hivatalos megoldását is - hány pontot szereznétek?  Tovább »

Itt találjátok a középszintű németérettségi első, az olvasott szöveg értését mérő feladatsorának nyelvtanár által készített, nem hivatalos megoldását.  Tovább »

Milyen hosszú szövegeket kellett írni a középszintű németérettségi íráskészséget mérő részében? Mutatjuk a szabályokat.  Tovább »

Megvan, milyen témában kellett szöveget írniuk a németből középszinten érettségizőknek - itt találjátok a feladatokat.  Tovább »

Egy osztrák együttesről, a Tagträumerről, a Mars-küldetésről, a szerecsendióról és az ápolóképzésről is kaptak szöveget a középszintű németérettségi...  Tovább »

Korrekt feladatokat kaptak a középszintű németérettségi első, szövegértési részében a diákok, de van egy olyan feladat, amelynek a megoldásához...  Tovább »

Felix Jaehnről, egy ismert német DJ-ről, a pénz történetéről, az egydolláros szemüvegről is kaptak szöveget a diákok a középszintű németérettségi...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X