Kedd délelőtt a németvizsgákkal folytatódik az őszi érettségi, délután belügyi rendészeti ismeretekből, drámából, mozgóképkultúra és médiaismeretből...  Tovább »

Itt találjátok a középszintű németérettségi harmadik - a hallott szöveg értését mérő - részének feladatait.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Itt találjátok a középszintű németérettségi negyedik, íráskészséget mérő részének nem hivatalos, szaktanár által kidolgozott megoldását.  Tovább »

Az olvasott szöveg értését mérő rész után elkészült a középszintű németérettségi nyelvhelyességi feladatsorának nem hivatalos, szaktanár által...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Péntek délelőtt a németérettségivel zárult le a tavaszi érettségi szezon első hete.  Tovább »

Megjöttek az első infók a mai középszintű németérettségiről.  Tovább »

Meddig tart a szóbeli németérettségi, és milyen feladatokra számíthattok közép-, illetve emelt szinten? Hány százalék kell a ketteshez?  Tovább »

Korrektnek tartották az idei középszintű németérettségit az eduline által megkérdezett nyelvtanárok.  Tovább »

Érdekes, jó témákból, jól érthető szövegekből és viszonylag egyszerűen megválaszolható kérdésekből állt az idei középszintű németérettségi, emelt...  Tovább »

Egy jégmúzeumról, valamint online játékokról szóló szöveget is kaptak a diákok a középszintű németérettségi második, nyelvhelyességi részében -...  Tovább »

Tizenegykor véget ért a középszintű németérettségi: az eduline-nak nyilatkozó diákok szerint átlagos az idei írásbeli, csak egy-két feladat okozott...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a szerdai németérettségi feladatsorát és a hivatalos javítókulcsot az Oktatási Hivatal - középszinten 1377-en, emelt szinten...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű németérettségi feladatsorát és hivatalos javítókulcsát az Oktatási Hivatal - innen mindkettőt letölthetitek.  Tovább »

A világ leghíresebb karneváljairól, a vegetarianus étrendről, szibériai utazásokról és egy különleges hotelről szóló...  Tovább »

A némettel folytatódik a 2012-es érettségi - itt minden infót megtaláltok, folyamatosan figyelemmel követjük az eseményeket, 13 órakor pedig jövünk...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X