A középszintű magyarérettségin összesen 8 pontot adhatnak a helyesírásra, de azt tudjátok, hogy ez a 8 pont hogyan oszlik el?  Tovább »

Milyen részekből áll az angolérettségi? Mennyi idő van egy-egy feladattípusra? Hány pontot lehet kapni összesen?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen lesz az idei középszintű magyarérettségi? Hány pontot lehet szerezni? Mennyi idő lesz az írásbelire? Utánajártunk.  Tovább »

Milyen lesz a 2018-as érettségi magyarból? Milyen változásokra kell odafigyelnetek, és milyen tételekből kell felkészülnötök a szóbelire?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a 2018-as emelt szintű szóbeli magyarérettségi tételcímeit az Oktatási Hivatal - hívta fel a figyelmet oldalán a Magyartanárok...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői magyarérettségi feladatsorait és megoldásait az Oktatási Hivatal - már ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Hétfőn nemcsak középszinten, hanem emelt szinten is érettségiztek a diákok magyar nyelvből és irodalomból.  Tovább »

Közzétette az Oktatási Hivatal a középszintű magyarérettségi hivatalos megoldását.  Tovább »

Legnagyobb meglepetésre idén a szövegértési feladatsor fogott ki leginkább a diákokon.  Tovább »

Sokan kérdeztétek, úgyhogy összefoglaltuk egy cikkben, milyenek a pontozási szabályok a középszintű magyarérettségin.  Tovább »

"Egy lépés előre, egy lépés hátra, egyik szemem sír, másik nevet" - ezt mondta az idei középszintű magyarérettségi feladatsoráról Arató László, a...  Tovább »

Azt kértük olvasóinktól, hogy írjanak nekünk pár sort a mai magyarérettségiről.  Tovább »

Pár perce közzétettük a középszintű magyarérettségi szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldását - itt pedig megtaláljátok az...  Tovább »

Itt találjátok a középszintű magyarérettségi első szövegalkotási feladatainak szaktanár által kidolgozott, nem hivatalos megoldási javaslatait.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű magyarérettségi szövegértési feladatsorának nem hivatalos, szaktanárok által kidolgozott megoldását - 2. rész.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X