Reggel nyolckor több ezren kezdték el a középszintű kémiaérettségit - már meg is nézhetitek, hány pontot szereztetek a vizsgán, itt találjátok a nem...  Tovább »

Péntek reggel a közép- és emelt szintű kémiaérettségivel folytatódik az idei érettségi szezon - nálunk ma is mindent megtaláltok, beszámolunk a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Átlagos nehézségű feladatsort kaptak kémiából a középszinten érettségizők - mondták az eduline-nak nyilatkozó diákok.  Tovább »

Csütörtök reggel a kémiavizsga kerül sorra - ha még gyakorolnátok egy kicsit, itt vannak az előző évek középszintű feladatsorai.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kémiából érettségiztek? A felkészüléshez összegyűjtöttük az elmúlt évek középszintű feladatsorait és a megoldásokat.  Tovább »

Csütörtök délután a kémiavizsgával folytatódott az őszi érettségi - középszinten 259-en, emelt szinten pedig 310-en érettségiztek.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a szerdai középszintű kémiaérettségi feladatsorát és javítókulcsát az Oktatási Hivatal - innen mindkettőt letölthetitek.  Tovább »

Délelőtt 10 órakor ért véget az idei középszintű kémiaérettségi, idén több mint 3100-an vizsgáztak középszinten, az emelt szintű írásbelit 1667-en...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X