Nyilvánosságra hozta az emelt szintű kémiaérettségi feladatsorait és a megoldásokat az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű kémiaérettségi feladatsorait és a megoldásokat az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A gyógyszerészet interdiszciplináris tudomány, ezért a kémia és a biológia mellett matematikai és fizikai háttértudásra is szükségük van a...  Tovább »

A kémiából érettségizőkre vár még egy szóbeli vizsga, de pontosan mi alapján pontozzák a feleletet? Mire és hány pontot adnak majd a vizsgabiztosok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Holnap érettségiznek a diákok kémiából emelt szinten is, de mi alapján zajlik az értékelés, hány pontot érnek a feladatok, és milyen lesz a szóbeli?  Tovább »

Péntek reggel a kémiaérettségivel folytatódik a 2018-as tavaszi érettségi szezon - az Eduline-on ma is megtaláljátok a friss infókat a feladatokról.  Tovább »

Holnap a kémiaérettségivel folytatódnak a vizsgák. Középszinten és emelt szinten is nagy feladat vár a diákokra.  Tovább »

Reggel nyolckor több ezren kezdték el a középszintű kémiaérettségit - már meg is nézhetitek, hány pontot szereztetek a vizsgán, itt találjátok a nem...  Tovább »

Péntek reggel a közép- és emelt szintű kémiaérettségivel folytatódik az idei érettségi szezon - nálunk ma is mindent megtaláltok, beszámolunk a...  Tovább »

Átlagos nehézségű feladatsort kaptak kémiából a középszinten érettségizők - mondták az eduline-nak nyilatkozó diákok.  Tovább »

Csütörtök reggel a kémiavizsga kerül sorra - ha még gyakorolnátok egy kicsit, itt vannak az előző évek középszintű feladatsorai.  Tovább »

Kémiából érettségiztek? A felkészüléshez összegyűjtöttük az elmúlt évek középszintű feladatsorait és a megoldásokat.  Tovább »

Csütörtök délután a kémiavizsgával folytatódott az őszi érettségi - középszinten 259-en, emelt szinten pedig 310-en érettségiztek.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a szerdai középszintű kémiaérettségi feladatsorát és javítókulcsát az Oktatási Hivatal - innen mindkettőt letölthetitek.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X