Közoktatás Eduline

A 100 legjobb gimnázium és szakközépiskola

Elolvasom

Három budapesti gimnázium vezeti a HVG középiskolai rangsorát, amelyet 957 intézmény eredményei alapján állítottak össze. Hamarosan megjelenik a HVG kiadványa a 100 legjobb gimnáziumról és szakközépiskoláról, ebből szemezgetünk a következő napokban.

Közoktatás Eduline

2012-es középiskolai rangsorok: ezek a legjobb budapesti és vidéki iskolák

Elolvasom

Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskolája, a Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, a veszprémi Lovassy László Gimnázium és a győri Révai Miklós Gimnázium – idén ezek az intézmények vezetik a középiskolai rangsorokat. Kezdődik az új tanév, közeledik a 2012-es középiskolai felvételi, ezért utánajártunk, milyen szempontok alapján állították össze a 2012-es közoktatási rangsorokat.

Közoktatás Szabó Fruzsina

Friss középiskolai rangsor: idén is taroltak a fővárosi gimnáziumok

Elolvasom

Megjelentette a magyarországi középiskolák eredményességi mutatóit a Köznevelés című oktatási szaklap - idén a továbbtanulási eredmények alapján is rangsorolták az intézményeket. A gimnáziumi listát az ELTE Radnóti Miklós Gimnáziuma, a Fazekas Mihály Gimnázium és az Eötvös József Gimnázium vezeti, a szakközépiskolák közül a budapesti Puskás Tivadar Technikum, a váci Boronkay György Középiskola és a Károlyi Mihály Szakközépiskola érte el a legjobb eredményt.

Közoktatás Eduline

Középiskolák és egyetemek rangsora: a Fazekas, az ELTE és a Rendőrtiszti az élen

Elolvasom

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Rendőrtiszti Főiskola és a budapesti Fazekas Mihály Gimnázium – 2010-ben ezek az intézmények vezették az egyetemi, főiskolai és a középiskolai rangsort. Kezdődik az új tanév, ezért utánanéztünk, milyen szempontok alapján állítják össze a rangsorokat, és melyek a vissza-visszatérő szereplők.

Közoktatás Edupress

Rangsorba állították a gimnáziumokat

Elolvasom

A fővárosi Fazekas Mihály Gyakorló Gimnázium végzett az első helyen a felvételi eredményeket vizsgáló, gimnáziumokat összegző rangsorban, amelyet a Köznevelés című hetilap tett közzé. A nyelvvizsgát szerzők aránya a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban a legmagasabb, míg az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyeken elért eredményeket tekintve szintén a Fazekas-gimnázium a vezető.

1 2 3