Közoktatás Eduline

2015-ös rangsor: az ötven legjobb budapesti gimnázium és szakközépiskola

Elolvasom

Milyen gimnáziumok és szakközépiskolák végeztek a HVG 2015-ös középiskolai rangsorának élén? Néhány héttel ezelőtt bemutattuk nektek a legjobb gyakorlóiskolák, két tannyelvű iskolák, egyházi és alapítványi iskolák rangsorát - most következzen azoknak a budapesti intézményeknek a listája, amelyek a legjobb eredményt érték el a diákok érettségi és felvételi eredményei, valamint a kompetenciamérésen megszerzett pontszám alapján.

Közoktatás Eduline

Középiskolai rangsor: az öt legjobb vidéki gimnázium

Elolvasom

A vidéki középiskolák közül a veszprémi Lovassy László Gimnázium, a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium és a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, Egyházzenei Szakközépiskola és Kollégium vezeti a HVG 2015-ös rangsorát. Megjelent a HVG kiadványa az ország száz legjobb középiskolájáról.

Közoktatás Eduline

A száz legjobb gimnázium és szakközépiskola: itt a lista az OKTV-döntősökről

Elolvasom

A budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium, az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium, a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium, a veszprémi Lovassy László Gimnázium, valamint az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium diákjai szerzik a legtöbb döntős helyezést az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen, az OKTV-n - derül ki a HVG rangsor - Középiskolai 2014 adataiból.

Közoktatás Eduline

2014-es középiskolai rangsor: itt a lista a matekérettségi eredményeiről

Elolvasom

A budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium, a Szent István Gimnázium, az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium és a békásmegyeri Veres Péter Gimnázium diákjai szerzik a legtöbb pontot a matekérettségin - derül ki a HVG rangsor - Középiskola 2014 adataiból.

Közoktatás Eduline

A száz legjobb gimnázium és szakközépiskola: itt a lista az érettségi eredményeiről

Elolvasom

A nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium, a budapesti Szent István Gimnázium, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium, a szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium és a budapesti Toldy Ferenc Gimnázium diákjai teljesítenek a legjobban a magyarérettségin - derül ki a HVG rangsor - Középiskola 2014 adataiból. Íme, a százas lista.

Közoktatás Eduline

Az öt legjobb magyarországi szakközépiskola - itt a lista

Elolvasom

Egy váci, egy egri és egy budaörsi intézmény vezeti a HVG szakközépiskolai rangsorát, de az öt legjobb közé jutott a nyíregyházi Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakközépiskola, valamint a budapesti Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelmi Szakközépiskola is. Hamarosan megjelenik a HVG kiadványa a 100 legjobb gimnáziumról és szakközépiskoláról, ebből szemezgetünk.

Közoktatás Eduline

Középiskolai rangsor: az öt legjobb gyakorlóiskola

Elolvasom

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem gimnáziumai vezetik a HVG gyakorlóiskolai rangsorát, de az öt legjobb közé került a Nyugat-magyarországi Egyetem és a Debreceni Egyetem egy-egy gyakorlóiskolája is. Hamarosan megjelenik a HVG kiadványa a 100 legjobb gimnáziumról és szakközépiskoláról, ebből szemezgetünk a következő napokban.

1 2 3