Több mint hatvan program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái - ezzel...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Alig várjátok, hogy végre meglegyen az érettségi, és elkezdhessétek az egyetemet?  Tovább »

Többek között a pedagógus-életpályamodellről, az erkölcstanról, a tankötelezettség korhatárának 16 évre való...  Tovább »

hirdetés

Aszfaltra írt üzenetekkel és plakátokkal tiltakozott a pécsi Középiskolai Hálózat a kormány oktatáspolitikája ellen.  Tovább »

"Miért nem maradhat a kedvenc tanárom?", "Miért nincs tesiszere a sulimnak?  Tovább »

Pár tucatnyi középiskolás diák tüntetett csütörtökön a Kossuth téren a Nagy Imre-szobornál az alaptörvény negyedik...  Tovább »

Létezik egy kicsi, de rohamosan növekvő réteg a végzős középiskolások között, akik - habár a képességeik alapján ott lenne a helyük - mégis a munkát...  Tovább »

Czupi Áron, Tóth Annamária és Domján Péter középiskolások villám megmozdulást (flashmob) tartottak Nagykanizsán a Fő út és Sugár út kereszteződésében.  Tovább »

Egy neonáci mozgalomhoz közel álló három szakközépiskolás gyalázta meg február elején a dél-franciaországi Saint-Etienne átadás előtt álló...  Tovább »

Amerikai jogászok szerint a szövetségi legfelsőbb bíróságnak sürgősen állást kellene foglalnia a középiskolások internetes szólásszabadságának...  Tovább »

Ezzel a címmel indít a HVG hetilap nyolc héten át tartó országos vetélkedőt középiskolások számára.  Tovább »

Lényegében már a középiskola megválasztásával eldől, hogy a diákból diplomás lehet-e, vagyis a szülők társadalmi pozíciójától legalább annyira függ...  Tovább »

Egy napra a diákok vették birtokukba a szolnoki Szigligeti Színházat a teátrum által útjára indított kezdeményezés, az Ádámok és Évák Ünnepe...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X