Szolgálat közben meghalt bátyja kollégái kísérték vissza az iskolába a gyászoló lányt.  Tovább »

Önkéntesek vehetnek részt az amerikai Saint Louis University kutatásában, amely során különböző vakcinákat tesztelnek az ideiglenesen megbetegített...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Bemutatni, hogyan változik a kenyér az idő múlásával a baktériumok miatt, nagyon menő és jó módja annak, hogy megtanítsd a kézmosás fontosságát a...  Tovább »

A budapesti Semmelweis Ignác Szakképző Iskolában oktató Vörös Tamás néhány éve szervezte meg először a Folyékony nitrogén partyt, hogy látványos...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egy japán általános iskolai diákjai a legtöbb szökkenést hajtották végre egy kötél fölött, ezzel pedig bekerültek a...  Tovább »

Tanzániáról és a fagyról egyszerre beszélni már önmagában furcsa, de olykor megéri elhagyni a megszokott gondolkodást, ha új ismeretekre vágyunk.  Tovább »

A Bristoli Egyetem egyik hallgatója teljesen véletlenül kevert robbanóanyagot.  Tovább »

Azzal vádolnak egy ohiói tizenévest, hogy rálőtt egy osztálytársára, majd amikor meglepődve látta, hogy életben van, bocsánatot kért tőle, átadta a...  Tovább »

Egy brit egyetemen túladagolták a koffeint a tesztalanyoknak.  Tovább »

Újra megrendezik a fizika napját a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE): szombaton a résztvevők betekinthetnek a laboratóriumokba, maguk is végezhetnek...  Tovább »

Gödörbe dobták, botokkal és machetével verték, de sikerült megszöknie. A bíró szerint ez a legrémisztőbb eset, amivel dolga volt Brazíliában.  Tovább »

A tudományos kutatásnak és kísérletezésnek nem csak menőségi, de minőségi és mennyiségi kiterjedése is egyre jobb és nagyobb.  Tovább »

Könnyebben beépülhetnek a hosszú távú memóriába azok a dolgok, amiket fontosnak tart az ember - derült ki egy kis létszámú walesi kutatásból.  Tovább »

Ilyen bonyolultan, de tökéletesen még aligha beleztek ki dinnyét.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X