Megkezdte annak a felmérésnek az előkészítését az Emberi Erőforrások Minisztériuma, amellyel a diákok nyelvtudását akarják megismerni - írja a...  Tovább »

Több száz állami, egyházi, alapítványi intézmény, azaz négy-, öt-, hat- és nyolcéves középiskolák, topgimnáziumok, alternatív iskolák közül kell...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem szűnnek meg a gimnáziumi osztályok, ezen belül az angol-magyar kéttannyelvű képzés a győri Krúdy Gyula Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű...  Tovább »

Nem kapott engedélyt gimnáziumi osztályok indítására a győri Krúdy, miután nyáron a Nemzetgazdasági Minisztérium irányítása alá került.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Komoly csapást mér a két tanítási nyelvű iskolákra az a miniszteri rendelet, amely október végén jelent meg a Magyar Közlönyben - írja a Népszabadság.  Tovább »

A kormány forradalmi hevületében az idegen nyelvű oktatást korlátozná: aki idegen nyelven tudja tanítani az adott...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X