Gondoltátok volna, hogy az idei év nagy divatjátéka, a fidget spinner már sokkal korábban megjelent a mindennapjainkban?  Tovább »

Most, hogy már mindenki tudja, hogy hova vették fel egyetemre, eljött az ideje, hogy bevezessünk titeket a csodálatos egyetemi életérzésbe.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha egyetemista vagy és ránézel erre a képre, hát nem lesz kedved strandolni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Csütörtökön töltöttük fel Facebook-oldalunkra azt a képet, amit egy szemfüles olvasónk csípett el egy magyarországi óvoda bejáratán.  Tovább »

Már tudjuk, mivel foglalkozol tanulás helyett. Fehér festékkel kenték össze ezeket a lábakat, vagy olajtól csillog?  Tovább »

Nem vagyunk biztosak benne, hogy mindent állat ugyanaz, amit a 6 éves kisfiú elképzelt, de mind az apa, mind a fiú kreativitását is csak...  Tovább »

Ha minden suliban hasonló a helyzet, nincs gond.  Tovább »

Igaza van a kölyöknek, miért is kéne hazudnia? Egyértelműen ez a nap képe.  Tovább »

Első ránézésre egy tigris van ezen a képen, de érdemes jobban megnézni. Egy tipp: angoltudás nem árt a megoldáshoz.  Tovább »

„A postás volt az első, aki gratulált nekem” – írta fotója mellé a keserédes hangulatban levő végzős, aki megkapta a diplomáját, csak nem úgy, ahogy...  Tovább »

A pandás őrület után itt egy újabb feladvány: most kivételesen egy kutyát kell megtalálni.  Tovább »

Hogy kéne hordaniuk a kutyáknak a nadrágot?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X