Reggel nyolckor több ezren kezdték el a középszintű kémiaérettségit - már meg is nézhetitek, hány pontot szereztetek a vizsgán, itt találjátok a nem...  Tovább »

Péntek reggel a közép- és emelt szintű kémiaérettségivel folytatódik az idei érettségi szezon - nálunk ma is mindent megtaláltok, beszámolunk a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A kémiából közép- vagy emelt szinten érettségizők is ellenőrizhetik magukat, az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a hivatalos megoldásokat.  Tovább »

Csütörtökön délelőtt a kémiaérettségivel folytatódik az érettségi szezon, összegyűjtöttük, milyen feladatokra számíthattok, és mit vihettek be...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Csütörtökön jön a kémiaérettségi, itt vannak az elmúlt évek emelt szintű feladatsorai és hivatalos megoldókulcsai a gyakorláshoz.  Tovább »

Csütörtökön kémiával folytatódik az idei érettségi szezon.  Tovább »

Több mint 3400-an érettségiznek kémiából emelt szinten - a gyakorláshoz itt találjátok az elmúlt évek feladatsorait.  Tovább »

Csütörtök délelőtt a kémiavizsgákkal folytatódik az érettségi szezon.  Tovább »

A középszintű után az emelt szintű kémiaérettségi hivatalos javítókulcsát is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű kémiaérettségi megoldását az Oktatási Hivatal - már ellenőrizhetitek is, hány pontot szereztetek.  Tovább »

Kémiából középszinten 541 helyszínen összesen 3.790 tanuló tett írásbeli érettségi vizsgát, 3.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X