Hány pontot lehet szerezni a kémiaérettségi szóbeli vizsgáján? Milyen szempontok alapján történik a pontozás közép- és emelt szinten? Utánajártunk.  Tovább »

Még közel sem ért véget az idei érettségi szezon. A héten a fizikaérettségivel folyatódnak a vizsgák. Íme a heti menetrend:  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta az emelt szintű kémiaérettségi feladatsorait és a megoldásokat az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű kémiaérettségi feladatsorait és a megoldásokat az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés

A gyógyszerészet interdiszciplináris tudomány, ezért a kémia és a biológia mellett matematikai és fizikai háttértudásra is szükségük van a...  Tovább »

A kémiából érettségizőkre vár még egy szóbeli vizsga, de pontosan mi alapján pontozzák a feleletet? Mire és hány pontot adnak majd a vizsgabiztosok?  Tovább »

Holnap érettségiznek a diákok kémiából emelt szinten is, de mi alapján zajlik az értékelés, hány pontot érnek a feladatok, és milyen lesz a szóbeli?  Tovább »

Péntek reggel a kémiaérettségivel folytatódik a 2018-as tavaszi érettségi szezon - az Eduline-on ma is megtaláljátok a friss infókat a feladatokról.  Tovább »

Holnap a kémiaérettségivel folytatódnak a vizsgák. Középszinten és emelt szinten is nagy feladat vár a diákokra.  Tovább »

Milyen érettségi vizsgák várnak ezen a héten a diákokra? Itt találjátok az e heti menetrendet.  Tovább »

Melyik vizsgától félnek a legjobban? Melyiket tartják a legkönnyebb tantárgynak? És hogyan fogják megünnepelni az írásbelik és a szóbelik végét?  Tovább »

Milyen legális puskákat használhattok a 2018-as érettségin?  Tovább »

Hányan érettségiznek a következő hetekben, és hányan választották a nehezebb - egyben több felvételi pontot érő - vizsgát?  Tovább »

Néhány nap múlva kezdődik az érettségi szezon, itt találjátok az írásbeli vizsgák időpontját.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X