Megjöttek a hivatalos megoldókulcsok, lehet számolgatni.  Tovább »

Máté, a mi már sokszor emlegetett véleményező diákunk az emelt matematika- és angolérettségi után ma egy emelt kémiával nézett szembe.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Reggel nyolckor több ezren kezdték el a középszintű kémiaérettségit - már meg is nézhetitek, hány pontot szereztetek a vizsgán, itt találjátok a nem...  Tovább »

A nekünk nyilatkozó szakértő szerint korrekt feladatlapot kaptak a középszinten vizsgázók.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A vizsgázók nemrég kapták meg a kémia középszintű feladatsorát. Mutatjuk is, milyen feladatokkal kell megküzdeniük.  Tovább »

Péntek reggel a közép- és emelt szintű kémiaérettségivel folytatódik az idei érettségi szezon - nálunk ma is mindent megtaláltok, beszámolunk a...  Tovább »

Péntek délelőtt érettségiznek a diákok kémiából. A középszintű és emelt szintű teszt minden fontos részletét összegyűjtöttük nektek.  Tovább »

Pénteken tartják a kémiaérettségit, ideje felkészülni lélekben is rá.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a 2016-os emelt szintű kémiaérettségi szóbeli tételeit - itt találjátok a listát.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a 2015-ös emelt szintű kémiaérettségi szóbeli tételeit - itt találjátok a listát.  Tovább »

Kémiából érettségiztek? A felkészüléshez összegyűjtöttük az elmúlt évek középszintű feladatsorait és a megoldásokat.  Tovább »

Nyilvánosak a 2014-es emelt szintű szóbeli érettségik témakörei: íme, a kémiavizsga A és C feladatának témakörei - a B feladatban egy kísérletet...  Tovább »

Szerda reggel a kémiával folytatódik az érettségi: középszinten 1320-an, emelt szinten 3346-an vizsgáznak. Milyen feladattípusokra lehet számítani?  Tovább »

Egy hónap múlva kezdődik a 2013-as tavaszi érettségi időszak: a matek, a biológia és a fizika után itt vannak az előző évek feladatsorai és...  Tovább »

A tejsav és a politejsav tulajdonságai, a vörösiszap és az alumíniumgyártás, az oxovegyületek, a nátrium, valamint a szén-dioxid és a kén-dioxid...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X