Pénteken több ezer diák, szülő és tanár tüntetett a minőségi oktatásért az Alkotmány utcában, a felszólalók a diákok túlterheltségére, a...  Tovább »

Több ezer diák, szülő és tanár tüntetett a minőségi oktatásért az Alkotmány utcában, a felszólalók a diákok túlterheltségére, a felsőoktatási...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több mint 13 ezren jelezték azt a Facebookon, hogy csatlakoznak a mára meghirdetett "Ne menj iskolába - demonstrálj az oktatásért" akcióhoz.  Tovább »

Egyre több osztály és diákcsoport jelzi a Ne menj suliba - demonstrálj az oktatásért #január19-én!  Tovább »

hirdetés

Az RTL Klub Híradója úgy értesült, egyes vidéki iskolákból nem engedik fel a csütörtöktől szombatig tartó Educatio kiállításra a diákokat, nehogy...  Tovább »

Budapesten és több vidéki nagyvárosban is szerveznek programokat és oktatási fórumokat azoknak, akik nem mentek ma iskolába.  Tovább »

Több városban is szerveznek beszélgetéseket és flashmobot a "Ne menj suliba - demonstrálj az oktatásért" tüntetés részeként.  Tovább »

Több mint 13 ezer diák jelezte a Facebookon, hogy ma nem megy iskolába, helyette részt vesz a "Ne menj suliba - demonstrálj az oktatásért"...  Tovább »

További tüntetésekre lehet számítani, ha figyelmen kívül hagyják a diákok kéréseit - mondta az ATV-nek Kormos Krisztián, a Független Diákparlament...  Tovább »

Az Oktatói Hálózat is támogatja a pénteki "Ne menj suliba - demonstrálj az oktatásért" akciót, és arra kérik az egyetemi hallgatókat és oktatókat...  Tovább »

Már több mint 11 ezren jelezték a Facebookon, hogy részt vesznek a pénteki "Ne menj suliba - demonstrálj az oktatásért" tüntetésen.  Tovább »

Sem az osztályfőnök, sem az iskolaigazgató nem tilthatja meg a diákoknak, hogy részt vegyenek egy tüntetésen, és listát sem készíthetnek a tiltakozó...  Tovább »

Vajon milyen retorziók érhetik azokat, akik nem mennek iskolába? Ki igazolhatja a hiányzást? Fontos kérdések a pénteki diáktüntetéssel kapcsolatban.  Tovább »

„Nem szimpla lógásra biztatunk benneteket - annak ellenére, hogy a túlterheltség miatt bőven ráférne mindannyiunkra a pihenés” - írják a január 19-i...  Tovább »

Tényleg túlterheltek a magyar diákok? Túl sok órájuk van, túl sok leckét kapnak? Vagy éppen ellenkezőleg: lenne még mit belepasszírozni a tantervekbe?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X