Két éve nem sikerül igazgatót kinevezni egy algyői iskola élére.  Tovább »

Bár több iskolaigazgató is az ellenkezőjét állítja, szerintük igenis nagyobb szabadságot élveznek az intézmények, mint az előző Klik idején.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mondhat bármit Palkovics László államtitkár, az iskolaigazgatók szerint nem kaptak úgy és annyi mozgásteret, mint ígérték nekik.  Tovább »

Az iskolák vezetése ezután is csak nagyon kevés dologban dönthet önállóan, pedig a Klik átalakításánál pont ennek ellenkezőjét ígérték.  Tovább »

hirdetés

Kinevezték az új tankerületi vezetőket is, akik állítólag nem lesznek igazi vezetők, hanem a több ezer igazgató.  Tovább »

Révbe ért hajó-motívum, fa és termése, Ady Endre, tovább-tovább, útelágazás.  Tovább »

Országos igazgatói konferenciát hívott össze jövő péntekre az emberi erőforrások minisztere az oktatásról.  Tovább »

Több oldalt egyszerűen átemelt más munkájából a balassagyarmati Fényes-Bók Szilvia, mikor megpályázta a Balassi Bálint Gimnázium igazgatói posztját.  Tovább »

Bocsánatot kért Ausztrália egyik leghíresebb magániskolájának volt igazgatója, amiért hivatali ideje alatt több tanár szexuális visszaéléseket...  Tovább »

Egy 53 éves férfi ellen emelt vádat sikkasztás gyanújával a Komáromi Járási Ügyészség. Az alapítványi iskola igazgatója beismerő vallomást tett.  Tovább »

A település korábbi, fideszes alpolgármesterét nevezték ki a püspökladányi Karacs Ferenc Gimnázium igazgatói posztjára, pályázat nélkül, a...  Tovább »

A köznevelésért felelős államtitkár 336 állami fenntartású általános és középiskola igazgatójának, intézményvezetőjének adta át a megbízásáról szóló...  Tovább »

Januárban még 190 iskolának volt megbízott igazgatója, ebben a hónapban több tucat az új intézményvezetőt nevezhetnek ki - írja a Világgazdaság.  Tovább »

A tanév kezdetén ismert adathoz képest közel a duplájára nőtt azoknak az iskoláknak a száma, amelyek végleges...  Tovább »

Bírósághoz fordult a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szakoly önkormányzata a helyi iskola igazgatójának kinevezése miatt...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X