Az utóbbi hetek botrányaira reagált a Klebelsberg Központ (KK).  Tovább »

Tiltakozást szerveznek jövő hétfőre a keszthelyi Vajda János Gimnázium igazgatóválasztása miatt - írja a Népszava.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jó lenne, ha az iskolaigazgatói pályázaton elutasított jelöltek nem egy egyszerű „nemet” kapnának, hanem egy rövid indoklást is, ezt a Nemzeti...  Tovább »

A Klebelsberg Központ szerint tévesek azok a "sajtóban megjelent találgatások", amelyek szerint politikai szándék áll a Budapest II.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az önkormányzat, a szülői munkaközösség és a tantestület akarata ellenére is Gondáné Pál Ildikó pályázatát minősítette sikeresnek az Emberi...  Tovább »

Két éve nem sikerül igazgatót kinevezni egy algyői iskola élére.  Tovább »

Bár több iskolaigazgató is az ellenkezőjét állítja, szerintük igenis nagyobb szabadságot élveznek az intézmények, mint az előző Klik idején.  Tovább »

Mondhat bármit Palkovics László államtitkár, az iskolaigazgatók szerint nem kaptak úgy és annyi mozgásteret, mint ígérték nekik.  Tovább »

Az iskolák vezetése ezután is csak nagyon kevés dologban dönthet önállóan, pedig a Klik átalakításánál pont ennek ellenkezőjét ígérték.  Tovább »

Kinevezték az új tankerületi vezetőket is, akik állítólag nem lesznek igazi vezetők, hanem a több ezer igazgató.  Tovább »

Révbe ért hajó-motívum, fa és termése, Ady Endre, tovább-tovább, útelágazás.  Tovább »

Országos igazgatói konferenciát hívott össze jövő péntekre az emberi erőforrások minisztere az oktatásról.  Tovább »

Több oldalt egyszerűen átemelt más munkájából a balassagyarmati Fényes-Bók Szilvia, mikor megpályázta a Balassi Bálint Gimnázium igazgatói posztját.  Tovább »

Bocsánatot kért Ausztrália egyik leghíresebb magániskolájának volt igazgatója, amiért hivatali ideje alatt több tanár szexuális visszaéléseket...  Tovább »

Egy 53 éves férfi ellen emelt vádat sikkasztás gyanújával a Komáromi Járási Ügyészség. Az alapítványi iskola igazgatója beismerő vallomást tett.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X