Mivel az igazgató két év múlva nyugdíjba megy, a kinevezés pedig öt évre szól, nem is lehetett volna neki adni a posztot, csak akkor, ha külön...  Tovább »

Három nap alatt több mint háromezren írták alá azt a petíciót, amelyet a debreceni Ady Endre Gimnáziumot tizenhat éve vezető Rózsavölgyi Gábor...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Steidl Levente fideszes önkormányzati képviselő lehet a jövőben a váci Madách Imre Gimnázium igazgatója – írja a 444.  Tovább »

Jót akarhatott, mégis óriási pánikot keltett egy fővárosi általános iskola igazgatója a szülőknek elküldött levelével, amelyben szervezett...  Tovább »

hirdetés

December elején egyik napról a másikra távolították el a somlóvásárhelyi iskola igazgatóját, pedig az intézményt tíz éve vezető pedagógus három...  Tovább »

Kilenc tanár távozott az új igazgató kinevezése óta a Budai Nagy Antal Gimnáziumból, ahol a szülők szerint kaotikus a helyzet.  Tovább »

Úgy tűnik, nem tartja problémásnak az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), hogy semmilyen indoklást nem kapnak az iskolák vezetésére pályázó, de...  Tovább »

Hiába tiltakoztak igazgatói kinevezése ellen a szülők és diákok, mégis Gondáné Pál Ildikó irányíthatja az algyői Fehér Ignác Általános Iskolát.  Tovább »

Az oktatási rendszer lassan változik, de mára vitathatatlanná vált, hogy az az út, amelyet néhány éve kijelöltek, helyes irány volt - ezt mondta...  Tovább »

Az utóbbi hetek botrányaira reagált a Klebelsberg Központ (KK).  Tovább »

Tiltakozást szerveznek jövő hétfőre a keszthelyi Vajda János Gimnázium igazgatóválasztása miatt - írja a Népszava.  Tovább »

Jó lenne, ha az iskolaigazgatói pályázaton elutasított jelöltek nem egy egyszerű „nemet” kapnának, hanem egy rövid indoklást is, ezt a Nemzeti...  Tovább »

A Klebelsberg Központ szerint tévesek azok a "sajtóban megjelent találgatások", amelyek szerint politikai szándék áll a Budapest II.  Tovább »

Az önkormányzat, a szülői munkaközösség és a tantestület akarata ellenére is Gondáné Pál Ildikó pályázatát minősítette sikeresnek az Emberi...  Tovább »

Két éve nem sikerül igazgatót kinevezni egy algyői iskola élére.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X