Még távolról sincs kész az új Nemzeti alaptanterv (NAT) koncepciója, amit hétfőn kapott kézhez az Emberi Erőforrások Minisztériuma - értesült a...  Tovább »

Hiába ígérték korábban, hogy 2019-ben már egy modernizált alaptanterv szerint fog kezdődni a tanév, az új NAT idén nyári elfogadására nem sok esély...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Nem egy, nem két embert látok reggelente a buszon, akik hullafáradtak, alig élnek, mert az iskola leszívja őket.  Tovább »

Bevezethetik a darts sportágat a magyar közoktatásba - hangzott el a Magyar Darts Szövetség hétfői sajtótájékoztatóján.  Tovább »

hirdetés

Sir Arthur Conan Doyle különc nyomozójának, Sherlock Holmesnak a történeteit világszerte az irodalomtörténet kincsei közt tartják számon - nem így...  Tovább »

Szeptembertől két - egyházi iskolai tanterv szerint működő első és két ötödik osztállyal - katolikus iskolát hoz létre a tatai önkormányzat - írta...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X