"Nem igényel további kivizsgálást az ügy" - ezt állapította meg a Váci Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya...  Tovább »

A tavalyi évhez képest hatvannal csökkent a rendszeres gyermekvédelmi támogatásra jogosultak száma Csongrádban, mivel nyolc éve nem változott a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csongrádon van olyan iskola, ahol 700 ezer forintnál is többel tartoznak a szülők az étkezésért.  Tovább »

Kukacot talált a menzán ebédre kapott mákos tésztában egy dunakeszi középiskolás, a tányéron gyümölcsmoly lárvája volt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Gyermekétkeztetés embertelen körülmények között?  Tovább »

Folytatódik az iskolagyümölcs- és iskolazöldség-program a következő tanévben is.  Tovább »

A megkérdezett tanulók 62 százaléka szerint jó, 15 százalékuk szerint nagyon jó az iskolai menzán kapott étel - írta a Magyar Nemzet pénteken.  Tovább »

Gyerekek próbálták ki, hogy milyen ételt kaptak 100 éve a diákok. Nem volt mindenki elragadtatva.  Tovább »

Egyre több szülő mondja vissza a menzát, mert sajnálják kifizetni a havi több mint 10 ezer forintot az ehetetlen ételekért.  Tovább »

Megkezdték az iskolai menzák ellenőrzését. A cél nem a büntetés, hanem a hibák kijavítása, hogy a diákok átszokjanak az egészséges étkezésre.  Tovább »

Van, ahol bélszínt és kiwit, máshol csirkefalatokat és ketchupot kapnak a diákok, de olyan ország is akad, ahol teljesen vegetáriánus az iskolai menü.  Tovább »

Milyen ételek és italok tűnnek majd el az iskolai menzamenüből 2015-ben? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Január 1-jén lép hatályba a közétkeztetésről szóló rendelet, amely részletesen szabályozza a többi között az iskolai menzákon, kórházakban adandó...  Tovább »

Gondoltatok már arra, hogy újra megkóstoljátok kedvenc menzakajáitokat? A Buzzfeed videójában megtették, de hamar meg is bánták.  Tovább »

A kormány feltett szándéka, hogy 2016-tól az óvodában és a bölcsődében is minden gyermek ingyenesen étkezzen, a szülőknek csak egy bizonyos...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X