Újabb fővárosi iskola szülői munkaközössége érzi úgy, nem megfelelő a közétkeztetés minősége.  Tovább »

Szuper ötlettel rukkoltak elő Békéscsabán: általános iskolások kedvenc ételeit főzik a menzákon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A tavaszi szünetben is igényelhetik a rászoruló gyermekek szülei az ingyenes étkeztetést, így akár 208 ezer fiatal kaphat meleg ebédet - közölte az...  Tovább »

Még péntek este is folyamatosan érkeztek Hetényegyházán a szülők gyerekeikkel a gyermekorvosi rendelőbe.  Tovább »

hirdetés

Ha az iskolai étkezésekkor vízívásra ösztönzik a gyerekeket, az több mint félmillió amerikai fiatalnál előzheti meg az elhízás vagy túlsúly...  Tovább »

Kukacot talált a menzán ebédre kapott mákos tésztában egy dunakeszi középiskolás, a tányéron gyümölcsmoly lárvája volt.  Tovább »

"Gyermekétkeztetés embertelen körülmények között?  Tovább »

Étkező nélkül indul el a tanév a budakalászi Szentistvántelepi Általános Iskolában, ahol három éve a meglévő épület mellett négy konténerben is...  Tovább »

Két hétig hideg ebédet kapnak szeptemberben a budakalászi Szentistvántelepi Általános Iskolába járó diákok, mert nem készül el időben az a konténer...  Tovább »

Fontos, hogy már óvodás és kisiskolás korban tudatosan hozzászokjanak a gyerekek az egészséges, természetes, helyi alapanyagokra épülő...  Tovább »

Felismerhetetlen ételek, szebb napokat látott szendvicsek, félkész hot dog - ilyen ételek kerülnek az amerikai diákok elé. Galéria a "legjobbakról".  Tovább »

Mit esznek az iskolában a japán, az izraeli, a cseh vagy a brit diákok? Mennyire egészségesek a menzamenük?  Tovább »

Még mindig az orrunkban érezzük az iskolai menza szagát - tojáskrémes kenyér, műanyag bögrék, túllisztezett főzelékek.  Tovább »

Az oktatási jogok biztosa hivatalból vizsgálatot indított a kispesti óvodák, iskolák étkeztetésével kapcsolatban.  Tovább »

Új mozgalom indult az egyik legnépszerűbb közösségi hírgyűjtő oldalon, a Redditen, egyre több diák tölti fel a menzán...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X