Robbanás történt szerdán a Krím félszigeten lévő Kercs városának műszaki szakiskolájában, az első információk alapján tízen életüket vesztették, és...  Tovább »

Miután elesett az iskolában, sürgősségiről hazaküldték az ötödikes kisfiút, másnap reggel összeesett, és meghalt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Munkálatok közben megsérült egy gázvezeték az érdi Túr utcában; a baleset közelében lévő iskolát ki kellett üríteni, a tanárok mellett 200 gyereket...  Tovább »

Két diákot szállítottak kórházba a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumból, ahol egy ablak rájuk zuhant.  Tovább »

hirdetés

"A Klebelsberg Központ sajnálattal vette tudomásul, hogy egyesek csúsztatásokkal a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban történt tanulói balesetből is...  Tovább »

Rázuhant egy ablak a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban két diákra - írja az atv.hu.  Tovább »

Személygépkocsi hajtott bele kedden egy ausztráliai iskola melléképületébe, és halálra gázolt két gyereket, 23-nak pedig sérüléseket okozott -...  Tovább »

Kiesett egy lány a Szent Imre Gimnázium harmadik emeletéről az atv.hu információi szerint.  Tovább »

Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy tanárnőt Baján, aki az átépítés alatt álló iskolai lift aknájába...  Tovább »

Súlyos, életveszélyes fejsérülést szenvedett az a 14 éves békéscsabai fiú, akire pénteken az iskolaudvaron rádőlt egy...  Tovább »

Rádőlt egy szekrény hét diákra szerdán az egyik kőbányai iskolában, az elsődleges információk szerint egy gyerek...  Tovább »

Leesett egy gyerek a XI. kerület egyik iskolájának második emeletéről. A 10. osztályos fiú súlyosan megsérült - írja a híradó.hu.  Tovább »

Csaknem tucatnyi diák vesztette életét egy kínai kompbalesetben az ország délkeleti részén, Hunan tartományban a helyi hatóságok közlése szerint -...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X