Csak besétált a terembe, mindenkit a földre parancsolt, majd fegyverével egyenesen a tanárra célzott és a ravaszt is meghúzta.  Tovább »

Tüzet nyitott egy diák pénteken egy Seattle környéki középiskolában, a lövöldözésben legalább öten megsebesültek, egyikük halálosan.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lövöldözni kezdett egy férfi pénteken a Santa Monica-i főiskola területén; az incidensben egy ember meghalt...  Tovább »

Fejbe lőtte 14 éves társát egy diák az egyik atlantai iskola előtt, az Egyesült Államokban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Két társa terrorizálta őt, ezért lőtt rájuk, másokat nem akart bántani - állítja az az amerikai diák, aki sörétes...  Tovább »

Felállította a diákokat a tanórán, majd pisztolyt fogott rájuk egy gimnáziumi tanár Virginiában.  Tovább »

Egy fiatal férfi lövöldözött pénteken reggel egy finnországi iskolában, az incidensben szerencsére senki sem sérült...  Tovább »

Még mindig döbbent csend van annak a toulouse-i iskolának a környékén, ahol tegnap négy embert - köztük két gyereket - lőtt agyon egy férfi.  Tovább »

Lövöldözés volt hétfőn reggel egy zsidó iskola előtt a dél-franciaországi Toulouse-ban, az incidensnek áldozatai...  Tovább »

Rálőtt a tanítónőjére, majd öngyilkos lett egy tízéves általános iskolás a brazíliai Sao Caetano do Sulban.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X