Tudjátok, hogy melyik nyelvet beszélik a legtöbben anyanyelvként a világon? Vagy hogy melyik a legnagyobb ország a Földön?  Tovább »

Egyszerű kérdések, amelyre mindenki tud felelni - már ha elolvasta a kötelező olvasmányokat. Lássuk, nektek hány kérdésre van helyes válaszotok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha tippelnetek kéne mit mondanátok, melyik a legnépesebb város Európa Észak-Nyugati csücskében?  Tovább »

Lássuk, kinek mennyire sokrétű a tudása. Most egy kétperces kvízben letesztelhetitek, hogy mennyire magas a műveltségi szintetek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nagyon sok olyan szó és kifejezés van, amit az ország egyik felében értenek, a másikban nem. Most kiderül, hogy ti mennyire ismeritek a tájszavakat.  Tovább »

Ezzel a kvízzel nem lesz nehéz dolgotok, ha sokat olvastok, persze tippelni is lehet, mert érdekes megoldások születhetnek.  Tovább »

Vajon észre vennéd, ha az univerzum üzenne, és elmondaná, hogy mit kell tenned?  Tovább »

Néhány kérdés, amin biztos, hogy ti is törni fogjátok a fejeteket egy kicsit. Összegyűjtöttünk nektek párat a javából.  Tovább »

Egy jó kis logikai teszt, amivel kideríthetitek, hogy mennyire pörög jól az agyatok, ha logikáról van szó. Vigyázat, csak profiknak!  Tovább »

Lássuk, hogy mennyire vagytok jók irodalomból. Itt egy kvíz, amivel most gyorsan letesztelhetitek magatokat. Vajon nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Vannak olyan szavak és kifejezések, aminek lehet, hogy sosem gondolkoztatok az eredetén. Most összeszedtünk nektek párat, ami kifoghat rajtatok.  Tovább »

Na lássuk, hogy ti mennyire figyeltetek az általánosban. Ezzel a pár perces kvízzel azonnal megtudhatjátok, hogy jól emlékeztek-e a dolgokra.  Tovább »

Nem könnyű feladat felismerni a hasonló zászlókat. Nektek menne? Mennyit tudtok kitalálni mielőtt lejár az idő?  Tovább »

Egy kis agytorna a fülledt nyári napokra: történelem teszt profiknak. Hány évszámot tudtok fejből? Nektek menne az egészet max pontra megcsinálni?  Tovább »

Ha titeket is elvarázsol a mese világa, akkor ezt a tesztet nektek találtuk ki.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X