Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok, tudjátok, hogy melyik a helytelenül írt szó? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Mennyire ismeritek a különböző országokat? Ebben a kvízben azt kell eldöntenetek, hogy melyik ország területe lehet nagyobb két opció közül.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ismeritek ezt az öt híres magyar írót? Lássuk, felismeritek-e költőinket és íróinkat a tankönyvekben szereplő képek alapján.  Tovább »

Jók vagytok biológiából? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, hány magyar klasszikust láttatok. Mennyire emlékeztek a szereplőkre, történetre és évszámokra?  Tovább »

Ismeritek a kilencvenes évek nagy slágereit? Akkor most tesztelhetitek, hogy mennyire vagytok otthon a toplistás számokban.  Tovább »

Lássuk, tudjátok-e, hogy mikor volt az ún. 15 éves háború a Habsburgok és az Oszmán Birodalom között Magyarországon?  Tovább »

Tudjátok, ki írta ezeket a verseket? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Tudjátok, hogy mi volt az első balatoni gőzhajó neve vagy azt, hogy melyik a Duna egyetlen bal oldali mellékfolyója Magyarországon?  Tovább »

Lássuk, tudjátok-e, hogy a következő tulajdonneveket. Nektek hibátlan lesz? Teszteljétek magatokat a következő kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a magyar tájszavakat. Tudjátok, mit jelent a következő tíz kifejezés? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ti meg tudjátok csinálni ezt az általános iskolai matektesztet? Most kiderül, mennyire lehet titeket könnyen beugratni. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Nektek hogy megy a helyesírás? Teszteljétek magatokat a következő kvízzel. Szimpla vagy dupla mássalhangzóval kell írni az alábbi szavakat?  Tovább »

Mit tudtok a magyar építészekről? És az építészeti stílusokról? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok. Be tudunk csapni titeket ezzel a kvízzel? Teszteljétek magatokat, és döntsétek el, melyik a helyes írásmód.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X