Lássuk, meg tudjátok-e válaszolni azokat a kérdéseket, amelyeket a nyolcadikasoknak kellett a kompetenciamérésben.  Tovább »

Remek kvízválogatást ajánlunk nektek. Három különböző teszttel tehetitek próbára ismereteiteket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mennyire ismeritek a magyar és a világirodalmat? Felismeritek az írókat egy kép alapján? Három különböző irodalmi kvízt választottunk ki nektek.  Tovább »

Bár az idei matekérettségit már a hátunk mögött hagytuk, sosem árt egy kis gyakorlás. Nektek hibátlan lesz az összes feladat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lássuk, megküzdenétek-e ezzel a kvízzel. Nektek hány pontotok lesz a tízből? Most kiderül.  Tovább »

Három különböző földrajzi kvízt ajánlunk nektek. Fővárosok, tavak és egy igaz-hamis. Megbirkóztok velük? Tegyétek próbára tudásotokat.  Tovább »

Kikapcsolódnátok az érettségi után? Itt a lehetőség: lássuk, mennyire ismeritek a híres idézeteket és azokat, akiktől idézünk.  Tovább »

Ebben a kvízválogatásban többek között az írói szótárak alapján készült tesztekkel tehetitek próbára tudásotokat.  Tovább »

Ha már elég a tanulásból és a készülésből, akkor jöjjön egy kis játék. Lássuk, mennyire vagytok jók föciből.  Tovább »

Jók vagytok irodalomból és szeretitek a verseket? Akkor ez a kvíz sem fog gondot okozni nektek. Teszteljétek a tudásotokat.  Tovább »

Mennyire jó a helyesírásotok, hibátlan lesz az összes válaszotok? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Az érettségin is lesznek olyan feladatok, amelyeknél az alapműveletek használatával szerezhettek majd egy-két pontot.  Tovább »

Lássuk, ismeritek-e a következő országok fővárosait. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X