Összeállítottunk nektek egy rövid tesztet, amiben csak a tudásotokra hagyatkozhattok majd, azonban könnyedén kideríthetitek, hogy mennyi évszámra...  Tovább »

Lássuk, hogy mennyire vagytok jók irodalomból. Itt egy kvíz, amellyel gyorsan letesztelhetitek magatokat. Vajon nektek hibátlan lesz?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem mindig könnyű a festmények és szobrok felismerése.  Tovább »

Ideje visszarázódni a tanulásba - akár szeretnétek, akár nem. Szombat estére egy földrajzteszttel készültünk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ezzel a zenei kvízzel nem csak a hallásodat tesztelheted. Vajon hány számot ismersz fel az egykori nagy slágerekből?  Tovább »

Ezzel a teszttel könnyedén kideríthetitek, hogy mennyire ismeritek a világot. Öt rövid kérdés, különböző témakörökből.  Tovább »

Néhány számot még most is kívülről tudunk, pedig tíz vagy húsz évvel ezelőtt voltak világslágerek. Összeállítottunk egy zenei kvízt.  Tovább »

Ti tudjátok, hogy mivel foglalkozik a Dögkeselyű főhőse? Lássuk, mennyire ismeritek a filmeket - pontosabban a magyar filmeket.  Tovább »

Ezzel a kvízzel mindenki letesztelheti a tudását, hiszen szólások és közmondások, régi szavak és más érdekes dolgok is vannak benne.  Tovább »

Ez a teszt nemcsak annak készült, aki járt már Olaszország fővárosában, hanem azoknak is, akik a történelemórákon odafigyeltek.  Tovább »

Ezzel a kvízzel kideríthetitek, mennyire vagytok pengék nyelvtanból. Hány pontot szereztek?  Tovább »

Lássuk, ti mennyire vagy otthon a számok világában. Egy kis gyakorlás senkinek sem árt még szeptember előtt.  Tovább »

Tudjátok, hogy melyik nyelvet beszélik a legtöbben anyanyelvként a világon? Vagy hogy melyik a legnagyobb ország a Földön?  Tovább »

Egyszerű kérdések, amelyre mindenki tud felelni - már ha elolvasta a kötelező olvasmányokat. Lássuk, nektek hány kérdésre van helyes válaszotok.  Tovább »

Ha tippelnetek kéne mit mondanátok, melyik a legnépesebb város Európa Észak-Nyugati csücskében?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X