Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok. Képben vagytok azzal, hogy j vagy ly? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

A következő tesztben felmérhetitek a zenei tudásotokat. Emlékeztek rájuk? Azt is tudjátok, hogy melyik évben uralták a slágerlistákat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, mennyire vagytok jók azokban a dolgokban, amiket az ötödik osztályban tanulnak? Tudjátok például, hogy hány oldala van az oktogonnak?  Tovább »

Ezek is magyarul vannak, de már nem sokan ismerik őket, hiszen már szinte teljesen kikoptak a beszélt nyelvből. Ti tudjátok, mit jelentenek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nincs izgalmasabb annál játék, mint amikor egy óra számol vissza, nektek pedig minél több dolgot kell összegyűjtenetek.  Tovább »

Összeállítottunk nektek egy rövid tesztet, amiben csak a tudásotokra hagyatkozhattok majd, azonban könnyedén kideríthetitek, hogy mennyi évszámra...  Tovább »

Lássuk, hogy mennyire vagytok jók irodalomból. Itt egy kvíz, amellyel gyorsan letesztelhetitek magatokat. Vajon nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Nem mindig könnyű a festmények és szobrok felismerése.  Tovább »

Ideje visszarázódni a tanulásba - akár szeretnétek, akár nem. Szombat estére egy földrajzteszttel készültünk.  Tovább »

Ezzel a zenei kvízzel nem csak a hallásodat tesztelheted. Vajon hány számot ismersz fel az egykori nagy slágerekből?  Tovább »

Ezzel a teszttel könnyedén kideríthetitek, hogy mennyire ismeritek a világot. Öt rövid kérdés, különböző témakörökből.  Tovább »

Néhány számot még most is kívülről tudunk, pedig tíz vagy húsz évvel ezelőtt voltak világslágerek. Összeállítottunk egy zenei kvízt.  Tovább »

Ti tudjátok, hogy mivel foglalkozik a Dögkeselyű főhőse? Lássuk, mennyire ismeritek a filmeket - pontosabban a magyar filmeket.  Tovább »

Ezzel a kvízzel mindenki letesztelheti a tudását, hiszen szólások és közmondások, régi szavak és más érdekes dolgok is vannak benne.  Tovább »

Ez a teszt nemcsak annak készült, aki járt már Olaszország fővárosában, hanem azoknak is, akik a történelemórákon odafigyeltek.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X