Ha a nyelvtan az erősségetek, ezt a tesztet ki kell próbálnotok. Hány kérdésre van helyes válaszotok?  Tovább »

Most ti is tesztelhetitek a tudásotokat: mennyit tudtok a régi szavak jelentéséről és használatáról?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy rövid tesztben összefoglaltuk a magyar szólások és közmondások legjavát, ti mennyit ismertek belőlük? Teszteljétek a tudásotokat itt!  Tovább »

Ha szerettek filmezni, és ismeritek az összes klasszikust, akkor ez a legjobb teszt számotokra. Ti hány kérdésre tudjátok a választ?  Tovább »

hirdetés

Lássuk, mennyire vagytok képben az általános iskolás matekkal.  Tovább »

Összeállítottunk nektek egy rövid tesztet, amiben csak a tudásotokra hagyatkozhattok majd, azonban könnyedén kideríthetitek, hogy mennyi évszámra...  Tovább »

Lássuk, hogy mennyire vagytok jók irodalomból. Itt egy kvíz, amellyel gyorsan letesztelhetitek magatokat. Vajon nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Nem mindig könnyű a festmények és szobrok felismerése.  Tovább »

Ideje visszarázódni a tanulásba - akár szeretnétek, akár nem. Szombat estére egy földrajzteszttel készültünk.  Tovább »

Ezzel a zenei kvízzel nem csak a hallásodat tesztelheted. Vajon hány számot ismersz fel az egykori nagy slágerekből?  Tovább »

Ezzel a teszttel könnyedén kideríthetitek, hogy mennyire ismeritek a világot. Öt rövid kérdés, különböző témakörökből.  Tovább »

Néhány számot még most is kívülről tudunk, pedig tíz vagy húsz évvel ezelőtt voltak világslágerek. Összeállítottunk egy zenei kvízt.  Tovább »

Ti tudjátok, hogy mivel foglalkozik a Dögkeselyű főhőse? Lássuk, mennyire ismeritek a filmeket - pontosabban a magyar filmeket.  Tovább »

Ezzel a kvízzel mindenki letesztelheti a tudását, hiszen szólások és közmondások, régi szavak és más érdekes dolgok is vannak benne.  Tovább »

Felismeritek a képen látható személyeket? Tíz kérdésből hányra tudtok helyes választ adni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X