Irodalmi szöveggyűjteményből válogattunk nektek részleteket tíz olyan versből, amelyekkel jobb esetben találkoztatok órán is.  Tovább »

Lássuk, ismeritek-e ezeket a magyar szavakat, tudjátok-e, hogy mit jelentenek. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

1825. február 18-án született Jókai Mór Komáromban, tehát ma van az író születésének 193. évfordulója. Lássuk, mennyire ismeritek regényeit.  Tovább »

Nem árt, ha jól tudjátok az évszámokat és a fontos helyszíneket, mert ez a történelemteszt igazán meg tudja kavarni az eddig tanultakat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lássuk, mennyire ismeritek ezeket a híres történelmi dátumokat. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok. Képben vagytok azzal, hogy j vagy ly? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Érdekes feladatot találtunk, amely a matematikai fogalmak ismeretét ellenőrzi. Ne aggódjatok, csak elsőre tűnnek nehéznek.  Tovább »

Különböző témákból válogattunk nektek egyszerű kérdéseket, például a földrajz vagy a kultúra területéről.  Tovább »

Ebben a kvízben, most arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire vagytok tisztában a magyar szólásokkal és közmondásokkal.  Tovább »

A magyar nyelvben számos olyan furcsa összetett szó van, amelyet gondolkodás nélkül használsz, de nagy valószínűséggel bele sem gondolsz, hogy...  Tovább »

Nincs is jobb annál, mint amikor az ember egy nehéz nap után kikapcsolódásként egy nyelvtani kvízzel teszteli tudását.  Tovább »

Ott vagytok a Szigeten, VOLT-on, EFOTT-on? Tudjátok, melyiket hol és mikor szokták megrendezni?  Tovább »

Különböző területekről válogattunk nektek izgalmas kérdéseket.  Tovább »

Ha szeretitek gyarapítani a szókincseteket, vagy csupán érdekelnek a tájszavak, a népies kifejezések, akkor ez a tesztet nektek találtuk ki.  Tovább »

A hidegháború kora az érettségin is fontos téma. Lássuk, mennyire figyeltetek az órákon. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X